profesor7037
teknodev_mc
Dostum açan kişinin maddi durumu pek yoktur ya da bütçesi yardım edecek kişi arıyordur.hem bilgili hem maddi destek zaten o kişi kendi sw sini açar seni nie ortak etsin.
profesor7037
öncelikle dostun değilim. Bu durumlar tabi ki olabilir ben konu sahibinin yararı için soru sordum eksikleri kapatsın die çünkü kendisi hakkında neler verebileceği vaadleri hakkında hiç bir bilgi yazmadan doğrudan ortak aramış böyle bulma ihtimali çok düşük kendisinin sunduğu imkanları yazarsa bulması daha kolay olur die bu şekilde yaptım sonuçta gelen kişi neden ortak olmak istesin ki sırf bu arkadaş ortak aradığı için ve 0 bilgi ile :DDostum açan kişinin maddi durumu pek yoktur ya da bütçesi yardım edecek kişi arıyordur.
realwex02
profesor7037
Ne yazık ki durumun özeti bu :) ellerine sağlık.Dalga mı geçiyorsun? Öncelikle zahmet edip şu konunun başlığındaki yazım yanlışını bir düzelt. Karşı taraftan hem üst düzey bilgi hem de maddi destek bekliyorsun peki sen bu projeye tam olarak ne sağlıyorsun?
Cümleye 'Ben NeoSmp-Owner' diye girmek nasıl amatörce bir üsluptur? Yaşın kaç, bilgi birikimin ne, kaç yıldır bu işlerin içindesin bunlardan tek kelime bahsetmemişsin. Belki 10 yaşındasın, sana nasıl güvenip ortak olacağız? Üstelik güya ciddi bir ortak arıyorsun ama gidip konuyu 'Geyik Muhabbeti' kategorisine açıyorsun. Neresinden tutsan elinde kalıyor.
its_25
profesor7037
Sen nasıl okuyup geçmeyip fikrini belirtiyosan bizde aynı şekilde fikrimizi belirtiyoruz ki bundan sonra açılan konulara örnek olur daha iyi konular açılır yoksa böyle yorum kalabalığı olan (gerçekten dalga geçer gibi konular) görmeye devam ederiz.Fazla gereksiz muhabbet yapılmış konuyu oku sana göre değilse geç millete burda racon kesmeye falan çalışmak neresinden tutarsan tut elinde kalıyor maalesef, eğer bir öneride bulunucaksan bile düzgün bir dille yapabilirsin konuya dalga mı geçiyorsun diye girmeye ne gerek var
insane_11_
Evet bizde olan aylık 500₺ civarı hem daha kaliteli bir vds almak hemde bana ufak tefek yardımı dokunması için ortak arıyorum bütçe kitlede 70 civarı eskidende sunucum vardıki ortaklar dağıldığı için kapandı oynamış olabilirsiniz cimcim.net de anlık 250 civarı aktif çekmekte.Dostum açan kişinin maddi durumu pek yoktur ya da bütçesi yardım edecek kişi arıyordur.
westdeklot
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!