Ücretli Ortak Alımı

onuramcaoglu

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Merhaba,

Uzun zamandır Minecraft Faction sunucularını takip ediyorum ve eski emek faction sunucularının atmosferini tekrar yaşatacak, uzun soluklu bir sunucu projesi başlatmak istiyorum.

Proje için maddi bütçem mevcut. Sunucu, hosting, gerekli pluginler, geliştirme, reklam ve diğer başlangıç giderleri konusunda yatırım yapabilecek durumdayım.

Ancak Minecraft sunucusu yönetimi, plugin geliştirme ve teknik altyapı konusunda yeterli deneyime sahip değilim. Bu nedenle tek başıma bir sunucu açmak yerine, bu konularda bilgili ve projeye gerçekten emek verebilecek bir ortak arıyorum.

Aradığım kişi​

• Minecraft sunucusu konusunda deneyimli
  • Paper/Spigot/Purpur ve plugin sistemlerine hakim
  • Faction, ekonomi, claim, PvP vb. sistemleri bilen
  • Mümkünse daha önce sunucu yönetmiş
  • Uzun vadeli proje düşüncesine sahip
  • Güvenilir ve iletişimi kuvvetli
  • Sadece kısa vadeli kazanç değil, kalıcı bir topluluk oluşturmak isteyen
Benim tarafımdan ise maddi yatırım ve projenin finansmanı karşılanabilir. Projenin teknik ve yönetim tarafında birbirimizi tamamlayabileceğimiz bir ortaklık kurmak istiyorum.

Amacım hazır pluginleri rastgele bir araya getirip birkaç ay sonra kapanacak bir sunucu açmak değil. Eski Faction sunucularındaki emek, rekabet, ticaret, faction savaşları ve topluluk atmosferini modern sistemlerle yeniden oluşturmak istiyorum.

Projeye ciddi şekilde yaklaşacak kişiler benimle iletişime geçebilir. Detayları özelden konuşabiliriz.

Not: İlk aşamada büyük bir ekip kurmak yerine, öncelikle güvenebileceğim 1-2 ortakla projeyi geliştirmeyi düşünüyorum.
İletişim:[email protected]

Faction 2015-2020 arasında popülerde ancak şu an 1.8'de 1 en fazla 2 sunucu aktif sanırım :)

Umarım önü açık bir proje olur da eskisi kadar olmasa da güzel bir artış olur kötü olmaz başarılar dilerim

O eski 1.8 factions ruhunu tam olarak bulabilsek bence oynayabilecek bir sürü kemik kitle oluşturacak oyuncu vardır fakat tutması çok zor..

Kardeşim tabiki eskiden havalarda duran bu mod şuan yapıcağın işe bağlı tutar tabi günümüz iadan geçilmediği için şimdi çoğu kişi 1.8 mi olur der eski kingnw zamanlarında oynayan insanlar yok.

Şu an minecraft oynayan kitle factionu duymamıştır bile. Onlar Towny & BoxPvP bilirler, orman önünde dönen savaşları arenada dönen savaşları bilmezler, saatlerce lapis kırıp para kasardık vay bee...

Kardeşim tabiki eskiden havalarda duran bu mod şuan yapıcağın işe bağlı tutar tabi günümüz iadan geçilmediği için şimdi çoğu kişi 1.8 mi olur der eski kingnw zamanlarında oynayan insanlar yok.
Aktif bir oyuncuysan çok büyük klanlar var craftrise factions vb fc oynayan kitle onları çeksen senden kralı yok ama hem para hemde onlarla arkadaş olman lazım

Aktif bir oyuncuysan çok büyük klanlar var craftrise factions vb fc oynayan kitle onları çeksen senden kralı yok ama hem para hemde onlarla arkadaş olman lazım
Senin bu dediğin klan başı 1000 ₺ bile olabilir adamlar artık fc acılmış gidelim de değil neresi da iştirak cıkarsa oradalar aktifliği olmayan yerde de bulunmazlar.

Şu anda bu konuyu görüntüleyenler 2

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl