Bulundu Ortak Alımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

iVarfu

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
iVarfu

Discord:

iVarfu#1889

Merhabalar ben Muhammet Ali VugiNetwork diye bir Minecraft sunucusu kurmak istiyorum ancak ortak ihtiyacımız var hem bilgili hemde Sunucuya maddi olarak da destek veren birine ihtiyacımız var düşüm bütçeli ortak aranıyor ama şimdilik düşük sistemle devam edeceğiz eğerki sunucu gelişirse makineleri daha iyi performanslı olanını alacağız

İLETİŞİM İÇİN DİSCORD: iVarfu#1889
VUGINETWORK.png

Merhabalar ben Muhammet Ali VugiNetwork diye bir Minecraft sunucusu kurmak istiyorum ancak ortak ihtiyacımız var hem bilgili hemde Sunucuya maddi olarak da destek veren birine ihtiyacımız var düşüm bütçeli ortak aranıyor ama şimdilik düşük sistemle devam edeceğiz eğerki sunucu gelişirse makineleri daha iyi performanslı olanını alacağız

İLETİŞİM İÇİN DİSCORD: iVarfu#1889
Ekli dosyayı görüntüle 197680
Merhaba, forum kuralları gereği yetkili alım konusu açmak için sunucunuzu detaylı bir şekilde tanıtmanız ve yetkili alacağınız kişiler için kriter belirtmeniz gerekmektedir, gereken şartlar sağlanmaz ise konunuz 24 saat sonra arşive taşınacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl