Ortak Alacaklara Dikkat !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KuwahRise
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.446
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KuwahRise

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
KuwahRise

Discord:

! 'Atakan#4033

Bu Arkadasımız Ortak Olmak İstiyor Ve Dolandırıyor Biz Bu arkadastan dc sunucusu aldık ve 1200 Kişi Bot Çıktı Sizide Dolandirabilir Dikkat Biz Minecraft Client Verdik oda bize gercek diye 1300 kişilik discord suncuusu verdi. Yani Boyle İnsanlara Dikkat Edelim :) Oyuncunun Discord İsmi Assadaki Fotoraflardadır Oyuncu Dc :Kadersiz#1405 dolandırıcı.PNG
Ekran_Goruntusu_390.png
Ekran_Goruntusu_391.png
Ekran_Goruntusu_392.png
Ekran_Goruntusu_393.png
Ekran_Goruntusu_389.png
Lütfen Dikkat Edelim

Son düzenleme:
Tanımadığın biri, neden takas yaparsın ki?​

canım benim ben sana o sunucunun token oldunu söyledim zaten bir tanem Clientinide paylaşicam zaten çalıntı client verdin bana

canım benim ben sana o sunucunun token oldunu söyledim zaten bir tanem Clientinide paylaşicam zaten çalıntı client verdin bana
Paylaş Ayrıca Çalıntı Değil Sen Bizi Dolandırmasaydın Tasarımalrın ıHazırlıyıp Yeni Menüler Vercektik

Moderatör tarafından düzenlendi:
Bu Arkadasımız Ortak Olmak İstiyor Ve Dolandırıyor Biz Bu arkadastan dc sunucusu aldık ve 1200 Kişi Bot Çıktı Sizide Dolandirabilir Dikkat Biz Minecraft Client Verdik oda bize gercek diye 1300 kişilik discord suncuusu verdi. Yani Boyle İnsanlara Dikkat Edelim :) Oyuncunun Discord İsmi Assadaki Fotoraflardadır Oyuncu Dc :Kadersiz#1405Ekli dosyayı görüntüle 172622
Ekli dosyayı görüntüle 172624Ekli dosyayı görüntüle 172625Ekli dosyayı görüntüle 172626Ekli dosyayı görüntüle 172627Ekli dosyayı görüntüle 172623Lütfen Dikkat Edelim

Moderatör tarafından düzenlendi:
Olum O Zaman Niye Biz Sana Clienti Verdik Peki Biz Sende Niye Yoktuk Discorda bile almadın Sana Yardımcı Verdik 3 Dc De Sen Bize Bişey Vermedin.

Kardeşim Apacık Dolandırdın

Bu Arkadasımız Ortak Olmak İstiyor Ve Dolandırıyor Biz Bu arkadastan dc sunucusu aldık ve 1200 Kişi Bot Çıktı Sizide Dolandirabilir Dikkat Biz Minecraft Client Verdik oda bize gercek diye 1300 kişilik discord suncuusu verdi. Yani Boyle İnsanlara Dikkat Edelim :) Oyuncunun Discord İsmi Assadaki Fotoraflardadır Oyuncu Dc :Kadersiz#1405Ekli dosyayı görüntüle 172622
Ekli dosyayı görüntüle 172624Ekli dosyayı görüntüle 172625Ekli dosyayı görüntüle 172626Ekli dosyayı görüntüle 172627Ekli dosyayı görüntüle 172623Lütfen Dikkat Edeliparas

Rezillik bu kişinin böyle birisi olduğu belliydi.
sizin gibi insanlar varmı hayla ya ben onlara dcyi verirken token oldunu söyledim ses kaydıda var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl