Çözüldü Orta Emek SkyBlock

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Avelis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 5.130
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jackpot, taş kagıt makas, kelime oyunu, yazı tura oyunları varmı bilmiyorum ama olabilir + birde guili bir görev sistemi güzel olurmuş (skyblockun kendi görev sistemi değil) + kaktüs kamış karpuz balkabagı vb tarım ürünlerini satmak için /sat vb bir komut olabilir + uçuş belgesi + birde hopper geliştirmesi olabilirmiş
Bu jackpot, taş kağıt makas, kelime oyunu, yazı tura gibi mini oyunlar artık klasiklesşti bence eklemeyin daha iyi sistemler yapabilirsiniz.

jackpot, taş kagıt makas, kelime oyunu, yazı tura oyunları varmı bilmiyorum ama olabilir + birde guili bir görev sistemi güzel olurmuş (skyblockun kendi görev sistemi değil) + kaktüs kamış karpuz balkabagı vb tarım ürünlerini satmak için /sat vb bir komut olabilir + uçuş belgesi + birde hopper geliştirmesi olabilirmiş

Jackpot mevcut.
Kelime oyunları eklencek güncelleme atılıyor buugn.
Görevler güncellencek, önerın onaylandı.
Kaktüs,kamış,karpuz,balkabagı gibi ürünleri satmak için GUİ li komut ekleyecegim önerın onaylandı.
uçuş belgesi ve hopper geliştirmesi için bir göz atacagım!

( UÇUŞ BELGESİ SİSTEMİ HAKKINDA BİRAZ BAHSEDERMİSİN )

Önerilerin için teşekkürler, bir çogunu onayladım ve güncellemede ekleyecegim paketi piyasaya yürütmeden önce!

Jackpot mevcut.
Kelime oyunları eklencek güncelleme atılıyor buugn.
Görevler güncellencek, önerın onaylandı.
Kaktüs,kamış,karpuz,balkabagı gibi ürünleri satmak için GUİ li komut ekleyecegim önerın onaylandı.
uçuş belgesi ve hopper geliştirmesi için bir göz atacagım!

( UÇUŞ BELGESİ SİSTEMİ HAKKINDA BİRAZ BAHSEDERMİSİN )

Önerilerin için teşekkürler, bir çogunu onayladım ve güncellemede ekleyecegim paketi piyasaya yürütmeden önce!
taş kazarken veya kırıktaş kazarken uçuş belgesi çıkıyor internette gördüm güzel bence önerilerimi onayladıgın için teşekkürler bu arada

Bu jackpot, taş kağıt makas, kelime oyunu, yazı tura gibi mini oyunlar artık klasiklesşti bence eklemeyin daha iyi sistemler yapabilirsiniz.
evet klasikleşti ama başka bir oyun skripti yazan yok sanırım bi kurabiye oyunu ile iddia gördüm oda paralı sanırım

Gerekli değil bence, zaten FLY komutu "Money" ile satılıyor.

Kurabiye oyunları hakkında biraz bilgi verirmsiniz?
sanırım thelegendin v7 paketindeki kurabiye oyunu ve iddia dan bahsediyor birtek orda gördüm ama nasıl bir oyun bilmiyorum.

Selamlar, yeni geliştirmeler yapıldı!

Levelli fırın sistemi kaldırıldı, konsola hiç durmadan mesaj gönderıyor ve lag yapıyordu ( bugu kapatınca alan kişilere ekleme yapcagız )

Levelli (hoppers) huni eklendi :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Sanal maden eklendi : (
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
) - (
)
Sistem mantıgı:
100'e kadar sanal madenci satın alabilirsinz 1 madenci 1 saatde 128 maden kasar, kasılan madenleri sanal maden satış menüsünden satabilirsiniz, eğer fiyatı beğenmez iseniz menüden çıkıp girerseniz fiyat değişebiliyor artıyor ada düşüyor.

Yeni güncelleme yapılmaya başlandı güncellemede kelime oyunlar vs eklencek!

Paketiniz Güzel Olmuş Gibi Duruyor Bı EpicFarming Eksik o olmasa da olur zaten ama.trade yoksa eklenebilir iyi satışlar size

Ruh taşı veya metin tasi eklenebilir

Tarım sistemi ekle çok güzel olur bence begenmiyorsan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl