ORTA DERECE SKRİPT İSTEĞİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emir whester
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 837
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emir whester

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
TP LENİRKEN ETRAFTAN PARTİCLE ÇIKMASINI İSTİYORUM ATEŞ FELAN.

Sunucuda Lag Yapa Bilir Gereksiz Bir Sey Olur Tabiki Sizin Görüsünüz.

rOdJ4V.png

Ben kendi sunucumda yaptım fakat skript olarak yazdım. MoreTP plugininin prefix'ini değiştirmek için Plus sürümünü almanız gerekli bilgilendireyim.

Ben kendi sunucumda yaptım fakat skript olarak yazdım. MoreTP plugininin prefix'ini değiştirmek için Plus sürümünü almanız gerekli bilgilendireyim.
Hayır gerekmiyor. Ben kendim değiştirmeyi biliyorum. Lütfen bilgilerin kesinlik derecesini kontrol ettikten sonra belirtiniz.

Arkadaşım kendi skyblock sunucusunda kullanıyordu bu MoreTP'yi fakat lag felan olmadı sorun sizde oluyor iken lag oluyor neden diyorsunuz?

Technical Arkadasının plugin paketi hafif veya lag sız olarak ayarlanmıms ola bilir. Ama biz adamın plugin paketini bilmiyoruz sadece bir görüs olarak lag yapar söyledim.

rOdJ4V.png

Sunucuda Lag Yapa Bilir Gereksiz Bir Sey Olur Tabiki Sizin Görüsünüz.

Ekli dosyayı görüntüle 18073

Burdaki mesaja göre adama lag yapmayan plugini kullanmamasını söylüyorsun ama adam kullanmak istemiş ayrıca
kendimde kullanıyorum 65 - 75 arası oluşan plugin paketim var fakat lag yapmıyor

o zaman bende diyorum ki
@emir whester sunucunda kullanabilirsin zaten link atmışlar kendi sunucuna uygun sürüm olarak indir ve kullan fakat sunucundaki gereksiz pluginleri sil.

@HackerJojuk adamın plugin paketini bilmiyor olabiliriz ama yazdığın mesajda lag yapabilir ve gereksiz bir plugin diye söylemişsin şahsen ben kullanıyorum fakat lag yapmıyor ancak lag oluyor ise bu senin o kullandığın bilgisayar ile alakalıdır. plugini suçlama! son olarak evet belki gereksiz gibi görünüyor fakat sunucuya renk katıyor. iyi forumlar!

Anladım Ama Gereksiz.

rOdJ4V.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl