Orta Çağ Ev Tasarımım / Eternal /

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IYusuf_DemirI

O Bir Yutupçu!
Elmaslar
1.321
Facebook
Yusuf Demir

Discord:

Yusuf Demir#4555

Merhabalar bugün can sıkıntısından yaptığım ve paylaşmak istediğim bir yapıyı sunuyorum.Öneri ve yorumlarınız değerlidir teşekkürler iyi forumlar.
JlQanj.png

JlQa6W.png

Lnby1b.png

jWy8j9.png

Lnby1b.png

kWObJy.png

JlQanj.png

VMr0aP.png

Orta çağ için biraz fazla modern olmuş ama güzel değil diyemem :D daha çok survival modda yapılmış bir eve benziyor.

Orta çağ ile pek bir alakası yok herkesin yapabileceği sıradan bir ev.
Yapının ismine iyice bakıcak olursan eternal bunun ortağ çağ fantazi hikayeleri ya da oyunlarında mistik bir temayı temsil ettiğini söylemem yeter bence. Kısaca büyücünün evi ya da kulesi gibi gibi. Daha iyisi yapılamaz değil yapılabilir. İyi forumlar.

yanlış anlaşılma oldu.Ben senin yorumunu eleştirmedim konuyu eleştirdim konunun başlığında da yazıyor orta çağ diye.
Yok biliyorum dostum :D yazdığımı daha dikkatli okursan dediğimi anlarsın zaten. Demek istediğim şey bu build orta çağa ait bir yapıdır. Sadece "Büyücülük" adı altında kullanılan bir bina olduğunu anlatmaya çalıştım ama sanırım anlatamadım. Umarım anlamışsındır. İyi forumlar dilerim.

Fazla modern ancak çok güzel olmuş.
Ellerine sağlık

O Evin Çatısın'da Havuzlu Parti Veririm Ben :D
Çatısı Kötü Olmuş Geliştirebilirsin.

Sadece Can Sıkıntısında Yapılan Bir Yapı :D Bu Kadar Abartmaya Gerek Yok 30 Dakikalık Birşey Bende Biliyorum Daha İyisinin Yapılabileceğini Fazla Konuyu Uzatmaya Gerek Yok.
[DOUBLEPOST=1499933633,1499933415][/DOUBLEPOST]
Orta çağ ile pek bir alakası yok herkesin yapabileceği sıradan bir ev.
Pekte üzerine konuşulası bir yapı değil farkındayım 30 dakikalık bir yapı zaten can sıkıntısından yapılmış birşey amatörce zaten profesyonelce yapmadım.Ortacağ yazmamın nedeni yapının taştan çok odundan yapılmasından dolayı.
[DOUBLEPOST=1499933686][/DOUBLEPOST]
Konu amacı dışına çıkmaya başladı sanki ? Ben anlamadığın için açıklama yapma gereği duymuştum. Arkadaşın neden konuyu açtığı hakkında falan yardımcı olmak için.
Beyler amatörce yapılan bir yapıda böyle bir tartışma ortamının oluşması bile saçma :D
[DOUBLEPOST=1499933735][/DOUBLEPOST]
Fazla modern ancak çok güzel olmuş.
Ellerine sağlık
Odun vs. Kullandığımdan Dolayı Ortaçağ Yazdım :D Dediğin Gibi Modern Bir Yapı Ortacağa Göre.
[DOUBLEPOST=1499933786][/DOUBLEPOST]
O Evin Çatısın'da Havuzlu Parti Veririm Ben :D
Çatısı Kötü Olmuş Geliştirebilirsin.
Eyvallah Kardeşim Doğru Diyorsun Çok Fazla Üzerine Düşmedim :D

herkes yapabilir buildin iyi değilse boyle seyler yapıp bosuna yorulma iyi forumlar

157 eliştiridir, dikkate alınız :D

Efsane olmuş,fakat ortam bence havayı bozmuş. Ancak bana viking evi gibi geldi :D ve çok hoş, kullanmak isterim

herkes yapabilir buildin iyi değilse boyle seyler yapıp bosuna yorulma iyi forumlar
İyi olmasaydım zaten uğraşmazdım kardeşim ben çalıştığım için günde 3 saatim kalıyor öyle sabahtan akşama kadar pc'nin başında oturabilme imkanım bulunmuyor.Bu yapıyıda sırf yaptığım için paylaştım kale duvarı tasarımımıda aynı şekilde can sıkıntısından dolayı.
[DOUBLEPOST=1500007981,1500007884][/DOUBLEPOST]
157 eliştiridir, dikkate alınız :D

Efsane olmuş,fakat ortam bence havayı bozmuş. Ancak bana viking evi gibi geldi :D ve çok hoş, kullanmak isterim
Teşekkürler kardeşim eleştirilerin hepsini dikkate almıyorum çünkü içlerinde gerçekten değişik eleştiriler var :D bu konuma iyi değilsen bırak yazıp diğer tasarım konuma beğendim farklı şeylerde dene diyen insanlar var ne diyelim ölümlü dünya :D

@Majoras
katiliyorum size herkesin yapabileceği siradan bir ev.
acikcasi konu gereksiz olmus. forumda boşa acilmis bir konu adeta....
Medieval yaziyor birde. medieval ne bilmeden yapmaya çalışıp konu aciyorlar... 2 dakika baksalar anlasilir zaten ne oldugu.
7 yil oldu benimde bu arada :)
sen modern ben medieval ayri yollar vallahi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl