Tasarım Örnek Konu Tasarım Çalışması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fraletto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 655
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fraletto

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
12

Discord:

Fraletto#6785

Çalışma yüzeyi 1.png

Çalışma yüzeyi 2.png

Çalışma yüzeyi 3.png

Fraletto#6785

Müthiş konu tasarımı. Daha cavcavlı şeyler sevmeseydim kesinlikle böyle basit ama güzel, biçilmiş kaftan tasarımı kullanırdım. Başarılar.

Müthiş konu tasarımı. Daha cavcavlı şeyler sevmeseydim kesinlikle böyle basit ama güzel, biçilmiş kaftan tasarımı kullanırdım. Başarılar.
Teşekkür ederim yakında o tarz tasarımlarda yapmaya başlayacağım bu ilk minecraft alanındaki denememdi normalde kurumsal çalışıyordum.

Aşırı sade ve sanki biraz daha 2019-20 yıllarını andırıyor gibi geldi bana. Yeni konu tasarımlarına bakarak onları örnek alarak kendinizi geliştirebilirsiniz, elinize sağlık.

Aşırı sade ve sanki biraz daha 2019-20 yıllarını andırıyor gibi geldi bana. Yeni konu tasarımlarına bakarak onları örnek alarak kendinizi geliştirebilirsiniz, elinize sağlık.
Gördüğüm yeni tasarımların pek hoş bir tarafı yok açıkçası ben kendi tarzımda farklı yeniliklerle yeni konu tasarımları tasarlamaya çalışacağım yorumunuz için teşekkür ederim.

Günümüze nazaran konu tasarımı sade kalmış pek bana hitap edebilen bir tarz değil ve rig seçimleri tasarımı kötü göstermiş daha iyi rigler seçmeye özen gösterirseniz tasarımınıza kalite katabilir

Renkler gözüme uyumsuz geldi onun dışında sade ve hoş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl