Bulundu orman hariç dünyalarda /rtp ve /randomtp komutunun sadece orman dünyasında çalışması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EnesE

Mad?
Elmaslar
169
Minecraft
Girrk

Discord:

Enes?#3565

Selamlar bir survival serveri yapıyorum ve orman hariç dünyalarda /rtp ve /randomtp komutunun sadece orman dünyasında çalışmasını istiyorum nasıl bir script olacağı kafamda ama nasıl yapılacagını bilmiyorum command /rtp if oyuncu ormanda değil ise cancel event , , , ,/randomtp if oyuncu ormanda değil ise cancel event mantıgında

kendin yazmışsın zaten sadece oyuncu ormanda değil ise yi player's world ile kontrol edebilirsin(bu sadece dünyayı çeker x is "Orman" gibi yapman gerek)

players world u dediğimde orman hariç hepsini mi kapatmam gerekecek? benim demek istediğim orman dışında ise cancel event

players world u dediğimde orman hariç hepsini mi kapatmam gerekecek? benim demek istediğim orman dışında ise cancel event
tamam işte lütfen temel skripti bildiğini söyle

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
plugininde config.yml'de DisabledWorlds ayarı var ama farklı bir plugin kullanıyorsan ve bu tarz bir ayar yoksa skripti deneyebilirsin.
Kod:
on command:
    if command is "rtp" or "randomtp":
        if sender is player:
            if player's world isn't "orman":
                cancel event

programlama geçmişim var ordan az cok bağlantı kurdum

:D

Selamlar bir survival serveri yapıyorum ve orman hariç dünyalarda /rtp ve /randomtp komutunun sadece orman dünyasında çalışmasını istiyorum nasıl bir script olacağı kafamda ama nasıl yapılacagını bilmiyorum command /rtp if oyuncu ormanda değil ise cancel event , , , ,/randomtp if oyuncu ormanda değil ise cancel event mantıgında
betterrtp eklentisini kullanabilirsin çok geniş yelpazelidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl