Bulundu ORLAND MC ORTAGINI ARIYOR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alperenhal00000000

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
AlperenhalYY

Discord:

adımALPEREN#3546

Merhaba
Sunucu baslikta da dedigim gibi hub bir sunucu olacaktir.Ortak aradigimiz icin maddiyat onemli cunku yaklasik 4 aydir maddiyat konusuundan cok zor zamanlar gecirdik.
Sunucuda:
-Gelismis Survival
-BedWars
-SkyBlock
-Lav Yukseliyor
Olacaktir.Gelismis Survival ile bizzat ben aylardir ilgileniyorum ve cok guzel oluyor her gecen
vakit yeni sistemler vs ekleniyor.Amacimiz kalitemizi bozmadan oyuncularimizin sevdigi bir sunucu yapmak.Ayni sekilde ORTAK dan beklentimiz plugin bilgisinin olmasi (Build Onemli Degil).Plugin bilgisinin olmasi sunucuda benim olamadigim zamanlar vb. durumlarda sunucuya bakabilmesi lazim.
Sunucumuzun makinesi Ryzen 9 lu bir makine idi tabi maddi sorunlardan dolayi su an sunucumuz kapali fakat en guclu sekilde tekrar ayaga kalkacagiz.
Kisacasi bizim icin 2 sey onemli:
1- Maddiyat
2- Plugin bilgisi
Bu arada sunucudan kazanilan tum para yine sunucuya gidecektir eger kaar payi kalirsa o an kimin o paraya ihtiyaci varsa o parayi kullanacak yani sunucuda olan kaar payinin %50 si benim %50 si senin gibi bi durum olmayacak kavgalari vs onlemek icin.Zaten ben parayi sadece sunucu icin kullanirim kendi kisisel hayatim icin kullanmam buda sunucudan edilen kaarin genelde sizde durmasina ornek oluyor.

Iletisim icin Discord Adresim : adimALPEREN#3546

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl