Çözüldü Orebfuscator Hakkında Yardım Lazım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MasteLaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.691
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bukkit daha kullanışlı geliyor. Alışmışım ona :)

Peki bunu neye dayanarak soyluyorsun ? Yani spigot i hic kullandinmi ? Spigot cok daha kullanislidir istenildigi halde gelistirmeler yapilabilir istenmediginde ise kullanim olarak bukkitten hic bi farki yokturyoktur.

Ya kardeşim istediğimi kullanırım zorlamı kullandırıcaksın ? :mad: Spigot'a alışmak zaman alır. Pluginleri bulması zaten çok zor. En iyisi bukkit ;)

Ya kardeşim istediğimi kullanırım zorlamı kullandırıcaksın ? :mad: Spigot'a alışmak zaman alır. Pluginleri bulması zaten çok zor. En iyisi bukkit ;)
Birincisi kimseyi zorladigim yok. Amacim yardimci olmak. Onceki mesajlarimi tekrarliyim spigot bukkitin gelismis halidir yani pluginlerde hic bi fark yoktur. Spigot u kullandiginizda sizin icin bukkitten hic bi farki olmaz. Kisaca bilmiyosaniz bilmiom diyin veya sorun bos bos yorumlar yapmayin. Ve suna emin olun en iyisi spigot ;) spigot kadar sık guncellenen ve onun kadar destegi olan yok. Kisaca yine bilmeden konusuyorsunuz. Neyse istediginizi yapabilirsiniz iyi forumlar.

Kardeşim ben bukkit kullanıcağımı belirtmiştim zaten. Spigot daha gelişmiş olabilir ama bukkit tercihimdir.[DOUBLEPOST=1422722007,1422721869][/DOUBLEPOST]bilgilendirme için teşekkürler[DOUBLEPOST=1422729859][/DOUBLEPOST]orebfuscator hakkında acil yardım lazım ben serverde op'um ve bende çalışıyor ama oyuncularda çalışmıyor. Oyuncular madenlerin yerini göremiyor acaba ne yapmam lazım ?

Bencede Maruf abimizin dediği gibi spigot kullan daha pratik

Tavsiyeniz için teşekkürler :) Şuan olmaz ama belki ilerde spigot'a geçebilirim.

skypenizi alabilirmiyim lutfen bişi sorucagım

skypem : haaluukk . Şuan farklı bi bilgisayardayım skypeden ancak gece geri dönüş yapabilirim :) Ama özelden sorabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl