Çözüldü Orebfuscator Anti x-ray hakkinda bir sorun yaşiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SaltanatNetwork

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Katılım
16 Temmuz 2019
Mesajlar
123
Elmaslar
32
Puan
2.370
Yaş
26
Minecraft
Synca

Discord:

Barış yıldız#2523

Selamlar herkese

Orebfuscator anti x-ray pluginini kullaniyorum xray açtiğimizda altimizda kalan her yeri maden bloklari olarak gösteriyor (elmas zümrüt altin vs.) ama bu oyunculara fps düşüklüğü olarak geri dönüyor. ben bu pluginin ayarini nasil kisabilirim? her yer maden gözüküyor çünkü, yardimci olur musunuz.
 
Orebfuscator configin'de bulunan bu kısımdaki oranlarda oynama yaparak ya da çıkartıp başka bloklar ekleyerek değiştirebilirsiniz. Her dünya için ayrı randomBlocks bulunuyor hepsini isteğinize göre ayarlayabiliyorsunuz.

İşinize yararsa belirtmeyi unutmayın iyi günler ^^

1619959103608.png
 
Aynı sorunu ben de yaşamıştım. Pluginin sahibiyle görüştüğümde Protocolib güncelle demişti. Güncelledim, 2 gün falan sorunsuz çalıştı plugin. Ardından yine fps droplar, map geç yüklenmesi vs çok yaşadım. Tavsiyem bu plugin yerine direk paperspigot kullanıyorsanız onun xrayini kullanın derim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl
Üst