OrderWeb V1 | Web Script Tanıtım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TEmreAta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.979

TEmreAta

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
31
Minecraft
TEmreAta

Discord:

Emre Ata Türk#2807

73616

Uzun süredir kodlamış olduğum OrderWeb V1 scripti tamamlandı!
Özellikleri:
  • Otomatik kredi sistemi. (OrderPay, PayWant, Shopier)
  • AuthMe kayıt olma sistemi.
  • WebSend uyumlu market sistemi.
  • Blog sistemi.
  • Destek sistemi. (Ticket İle)
  • Dinamik admin paneli.
  • Online server status. (Sunucuda kaç kişi olduğunu görebilme)
  • Profil düzenleme sistemi.
Admin Panel Özellikleri:
  • Ödeme sistemi ayarları.
  • Blog ekleme.
  • Kullanıcı düzenleme, kredi düzenleme.
  • Ürün ekleme.
  • Tüm site ayarları düzenleme.
  • Destek cevaplama.
ARKADAŞLAR SCRİPTİMİZİN YENİ VERSYONU ÇIKIYOR BU SEBEPTEN DOLAYI DEMO VE RESİMLER KALDIRILDI

İletişim Adresi

Emre Ata Türk#2807

Son düzenleme:
Gerçekten güzel bir script, ellerine sağlık :) Başarılarının devamını diliyorum,

Gerçekten güzel bir script, ellerine sağlık :) Başarılarının devamını diliyorum,
Sonda . olur :) . Dostum başarılarının devamını diliyorum güzel bir çalışma olmuş.

Bir script in tasarıma çok çok çok benzettim. Ama hangisi aklımda değil.

Ortalama seviye scriptlere göre tasarım olarak iyi ve sade görünüyor. Leaderos V2.9'a biraz benziyor. Başarılar dilerim.

Ortalama seviye scriptlere göre tasarım olarak iyi ve sade görünüyor. Leaderos V2.9'a biraz benziyor. Başarılar dilerim.
Sonda . olur :) . Dostum başarılarının devamını diliyorum güzel bir çalışma olmuş.
Değerli Yorumunuz İçin Teşekkür Ederiz.

Hocam Bu Scripti Bir Firma İçin Yapmıştık Teması Batıhost Temasıydı Erkan Abi Değişmesini İstedi Elmizden Geldiğince Değiştirdik.

Bir script in tasarıma çok çok çok benzettim. Ama hangisi aklımda değil.
Bence Emre Ata Türk'ün scriptine benzettin, bu scriptin aynısı başka hiçbir yerde yok. Çünkü; kendisi yazdı :)

Satacakmisiniz yoksa paylasacakmisiniz ve fiyatı ne olur

Gerçekten muazzam ve klasik hali ile efsane gözüküyor. Eğer bir gün sunucu kurarsam, sizin Web Scriptinizi almayı düşünüyorum.

Depo sistemi ve en çok kredi alanlar kısımlarını eklemelisin en azından diğerlerinden ayrı olur

Script Baya Güzel Gözüküyor Tek Aklımdaki Soru Ödeme Yöntemlerdeki ininal,batihost,keyubu gibi seçenekler yokmu.

Script Baya Güzel Gözüküyor Tek Aklımdaki Soru Ödeme Yöntemlerdeki ininal,batihost,keyubu gibi seçenekler yokmu.
İninal mevcut keyubu ve batıhost kişiye özel ekleniyor normalde script orderbilisim için yapılmıştır.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl