Çözüldü Oraxen yerine kullanabilecegim plugin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sweqzi

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
Sweqzi

Discord:

sweqzi

Minecraft sunucum için 15 dolar karşılığında battle pass ui aldım menüleri falan var itemsadder için ama aldığım yer diyorki bunu kullanman için oraxen e ihtiyacın var diyor. Ve benimde sunucumun taban sürümü 1.17.1 olduğu için oraxen kullanamıyorum çünkü oraxenin 1.17 desteği yok. Oraxen yerine kullanabileceğim plugin varmı?

Itemsadder'a atabilirsin klasörü oraxene ihtiyacın yok

İşlevi birebir benzer dosyada ki klasöre atarsan çalışacaktır.

Minecraft sunucum için 15 dolar karşılığında battle pass ui aldım menüleri falan var itemsadder için ama aldığım yer diyorki bunu kullanman için oraxen e ihtiyacın var diyor. Ve benimde sunucumun taban sürümü 1.17.1 olduğu için oraxen kullanamıyorum çünkü oraxenin 1.17 desteği yok. Oraxen yerine kullanabileceğim plugin varmı?
oraxen converter kullan

İtem sadderde nereye almalıyım
1719832292825.png

itemsaddera uygun bir şekilde değiştirmelisin ama

ItemsAdder kullan, Oraxen'e göre daha kapsamlı ve daha çok güncelleme alıyor

Oraxenin discord sunucusundan 1.17 için kullanılan sürümü sormanı öneririm. Çünkü hatırladığım kadarıyla belli bir sürümden sonra 1.16-17 desteğini kestiler. O sürümü rahatlıkla kullanabilirsin. Eski olmasına aldırmana gerek yok kararlı bir sürüm olduğundan sorun çıkaracağını sanmıyorum. 1.17 sürümünde yapılabilecek ve kullanılabilecek bütün güncellemeleri eklediklerini düşünüyorum.

Aynı zamanda oraxen son sürümlere yönelik aktif olarak güncelleme alıyor. Bunun için beta olarak kayıt olman gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl