oraxeni neden çakmalobiye kurdunuz tüm paketlerimi textureli yapıcaksınız.Sürüm: 1.19
Oraxeni çakma lobiyede aynısını kurdum, lobiyede aynısını kurdum fakat her geçiş yaptığımda kaynak paketini tekrar indiriyor. Neden bulamadım yardım ederseniz sevirinim.
bungeelayer yüklü
çakma lobideyken texturepacki kabul etsinler diye?Öncelikle oraxeni neden çakmalobiye kurdunuz?
evet amacım o yöndeoraxeni neden çakmalobiye kurdunuz tüm paketlerimi textureli yapıcaksınız.
six#6186
şuan bungeelayer ı kurup denedım herhangi bir sorun cıkarmadı. texture packlerin hepsinin aynı olduguna emin misiniz? örneğin lobinin oraxen paketinde bir değişiklik yaptıysanız ondan dolayıda sıkıntı cıkarıyor olabilirevet amacım o yönde
aslında şu anda texturepack boş yani ikisinin içindede bir şey yok oraxenin baştaki haliyle aynışuan bungeelayer ı kurup denedım herhangi bir sorun cıkarmadı. texture packlerin hepsinin aynı olduguna emin misiniz? örneğin lobinin oraxen paketinde bir değişiklik yaptıysanız ondan dolayıda sıkıntı cıkarıyor olabilir
six#6186
BungeeLayer doğru kurulduysa ve config dosyaları tüm sunucularda aynı ise çalışmalı. Bence eklenti desteğine sormalısın.aslında şu anda texturepack boş yani ikisinin içindede bir şey yok oraxenin baştaki haliyle aynı
acaba bungeelayer'i lobi ve çakma lobiyede mi kuruyoruz ben sadece bungeecorda kurdum ama dediğiniz gibi desteğe soriyimBungeeLayer doğru kurulduysa ve config dosyaları tüm sunucularda aynı ise çalışmalı. Bence eklenti desteğine sormalısın.
aslında şu anda texturepack boş yani ikisinin içindede bir şey yok oraxenin baştaki haliyle aynı
protocolizeyi kurduysanız ve plugin cracklı değilse arkadaşın dediği gibi herhangi bir sorun çıkartmaması gerekiyor. geliştiricisinden destek almayı deneyin.BungeeLayer doğru kurulduysa ve config dosyaları tüm sunucularda aynı ise çalışmalı. Bence eklenti desteğine sormalısın.
onu bilmiyordum çakma lobiyede atiyim o zamanOraxen'in yapımcısı dediğinizin yapılması için bu eklentiye yönlendirmiş:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Edit: Zaten kurmuş olduğunuzu görmedim. Eklentiyi Bungeecord yazılımınıza attığınız zaman sunucu aktarma sırasına göre ilk sunucuya atarsanız (sizde çakma lobi) çalışması lazım.
six#6186
acaba bungeelayer'i lobi ve çakma lobiyede mi kuruyoruz ben sadece bungeecorda kurdum ama dediğiniz gibi desteğe soriyim
BungeeLayer ve Protocolize'ı, Bungeecord'un pluginlerine atacaksınız.onu bilmiyordum çakma lobiyede atiyim o zaman
oraxen hepsinde var zatende bungeelayer yok sadece bungeecord da varprotocolizeyi kurduysanız ve plugin cracklı değilse arkadaşın dediği gibi herhangi bir sorun çıkartmaması gerekiyor. geliştiricisinden destek almayı deneyin.
hepsine kurdum fakat bungeelayer sadece bungee sunucusundaprotocolizeyi kurduysanız ve plugin cracklı değilse arkadaşın dediği gibi herhangi bir sorun çıkartmaması gerekiyor. geliştiricisinden destek almayı deneyin.
evet onlar bungeecordun içinde desteğe bi sorayimBungeeLayer ve Protocolize'ı, Bungeecord'un pluginlerine atacaksınız.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!