Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇözüldüOpum var ama gamemode ve bazı komutları kullanamıyorum.
Manuadd ile ilgili bir sıkıntı olabilir, aslında OP'un tüm yetkileri vardır fakat opken manudel ile bazı yetkilerin silinmiş olabilir. Group manager eğer varsa tekrardan yükle eğer vanilla bir serversa serverı sil baştan tekrar kur. Ve eğer kod yetkiniz yok diyorsa op olduğun halde (kendince) deop yapıp tekrardan kendine op ver. Oda olmazsa Allah kerim.
Yetki plugininizi kontrol edin. Benim başıma da böyle problemler geliyordu fakat hepsinde de EssentSials sürümü yanlış çıkıyordu. '':/''
EssentSials pluginini kontrol edin.