ikincielkralliklariseth
paper configin içinde netty thread gibi bişey vardı yapıştır ona 12 13 değerini al sana 12 13 çekirdek chunk send bilmem ne vardı onlarıda -1 -1 120 yap 3 tane üstden alta zaten onun altında working falan bişeyle var onlarıda 6 6 veya 8 6 yap hatırladığım kadarıyla söylüyorum gc yerine zgc kullan java 25 24 yerine 21 kullan zulu eğer linux ise grovemi ne vardı güzeldi odaselam smp sunucu için optimizasyon lazıom paper veya puper f hangisi kullanmalıyım ve sunucu 1 çekirdek kullanıyor ama 16 çekirdek var diyelim 16 sı veya 10 çekirdek kullanmasnı nasıl sağlarız veya folia diye bişey duydum o nasıl oluyor açıklarmsınız
keni bilgisayarımda stress test yaptım 100 adet hesap stotum hepsinde op var durmdman random tp atarak chunk açıyolar ve duramdan item atıyolar yere baya tps yerlere düştü yanipaper configin içinde netty thread gibi bişey vardı yapıştır ona 12 13 değerini al sana 12 13 çekirdek chunk send bilmem ne vardı onlarıda -1 -1 120 yap 3 tane üstden alta zaten onun altında working falan bişeyle var onlarıda 6 6 veya 8 6 yap hatırladığım kadarıyla söylüyorum gc yerine zgc kullan java 25 24 yerine 21 kullan zulu eğer linux ise grovemi ne vardı güzeldi oda
ikincielkralliklariseth
kendi bilgisayarında farkıdaysan botuda kendi bilgisayarından sokuyorsun bilgisayar bitiyor ztn vds de denekeni bilgisayarımda stress test yaptım 100 adet hesap stotum hepsinde op var durmdman random tp atarak chunk açıyolar ve duramdan item atıyolar yere baya tps yerlere düştü yani
devzory
leaf forkunun 1.21.4 sürümünü öneririm hocam leaf forku gayet kullanışlıselam smp sunucu için optimizasyon lazıom paper veya puper f hangisi kullanmalıyım ve sunucu 1 çekirdek kullanıyor ama 16 çekirdek var diyelim 16 sı veya 10 çekirdek kullanmasnı nasıl sağlarız veya folia diye bişey duydum o nasıl oluyor açıklarmsınız
devzory
daha önce hiç kullanmadım leaf kullanan biri olarak kullanışlı olduğunu belirtiyorumcanvasmc folia 1.21.8 - 1.21.11 de baya kullanışlı forklayınca dahada kullanışlı
xbalzach
papermc içerisindeki çekirdek değerlerini asla makinenizin yarısından fazla yapmayın bu "kaş yapayım derken göz çıkarmak" gibi birşeydir! Eğer tüm çekirdekleri Paper'ın yan işlemlerine ayırırsan ana kanal (Main Thread) işleyecek yer bulamaz ve sunucu anlık takılmalar (stuttering) yaşarpaper configin içinde netty thread gibi bişey vardı yapıştır ona 12 13 değerini al sana 12 13 çekirdek chunk send bilmem ne vardı onlarıda -1 -1 120 yap 3 tane üstden alta zaten onun altında working falan bişeyle var onlarıda 6 6 veya 8 6 yap hatırladığım kadarıyla söylüyorum gc yerine zgc kullan java 25 24 yerine 21 kullan zulu eğer linux ise grovemi ne vardı güzeldi oda
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!