Çözüldü optimizasyon için yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bazra22

Odunlara Vur Vur Vur!
Yasaklandı
Elmaslar
7
Minecraft
yok
selam smp sunucu için optimizasyon lazıom paper veya puper f hangisi kullanmalıyım ve sunucu 1 çekirdek kullanıyor ama 16 çekirdek var diyelim 16 sı veya 10 çekirdek kullanmasnı nasıl sağlarız veya folia diye bişey duydum o nasıl oluyor açıklarmsınız

selam smp sunucu için optimizasyon lazıom paper veya puper f hangisi kullanmalıyım ve sunucu 1 çekirdek kullanıyor ama 16 çekirdek var diyelim 16 sı veya 10 çekirdek kullanmasnı nasıl sağlarız veya folia diye bişey duydum o nasıl oluyor açıklarmsınız
paper configin içinde netty thread gibi bişey vardı yapıştır ona 12 13 değerini al sana 12 13 çekirdek chunk send bilmem ne vardı onlarıda -1 -1 120 yap 3 tane üstden alta zaten onun altında working falan bişeyle var onlarıda 6 6 veya 8 6 yap hatırladığım kadarıyla söylüyorum gc yerine zgc kullan java 25 24 yerine 21 kullan zulu eğer linux ise grovemi ne vardı güzeldi oda

paper configin içinde netty thread gibi bişey vardı yapıştır ona 12 13 değerini al sana 12 13 çekirdek chunk send bilmem ne vardı onlarıda -1 -1 120 yap 3 tane üstden alta zaten onun altında working falan bişeyle var onlarıda 6 6 veya 8 6 yap hatırladığım kadarıyla söylüyorum gc yerine zgc kullan java 25 24 yerine 21 kullan zulu eğer linux ise grovemi ne vardı güzeldi oda
keni bilgisayarımda stress test yaptım 100 adet hesap stotum hepsinde op var durmdman random tp atarak chunk açıyolar ve duramdan item atıyolar yere baya tps yerlere düştü yani

keni bilgisayarımda stress test yaptım 100 adet hesap stotum hepsinde op var durmdman random tp atarak chunk açıyolar ve duramdan item atıyolar yere baya tps yerlere düştü yani
kendi bilgisayarında farkıdaysan botuda kendi bilgisayarından sokuyorsun bilgisayar bitiyor ztn vds de dene

1774029049137.webp

leaf forkunun 1.21.4 sürümünü öneririm hocam leaf forku gayet kullanışlı

canvasmc folia geçiyorum ozaman onda ne gibi ayarlrar yapmallıyım az kurcalamam gerekiyor ama gerekli önemli şeyler nedir

papermc içerisindeki çekirdek değerlerini asla makinenizin yarısından fazla yapmayın bu "kaş yapayım derken göz çıkarmak" gibi birşeydir! Eğer tüm çekirdekleri Paper'ın yan işlemlerine ayırırsan ana kanal (Main Thread) işleyecek yer bulamaz ve sunucu anlık takılmalar (stuttering) yaşar
otomatik bırakmak veya çekirdek sayısının yarısına kadar ayarlamak en mantıklısıdır!
optimizasyon için yapabileceğiniz en iyi şey çöp toplama (baslat.bat taki zgc veya aikars flag kodlarıdır) bununla ilgili tonla konu / site bulunuyor
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
adresinden uygun birşey ayarlayabilirsin! ramin 20 + üzeri ise ZGC araştırmanı öneririm

leafmc deki pwt olayınıda deneyebilirsin folia ile aynı işlevi görüyorlar. tek sıkıntısı daha deneysel.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl