XBrexorX#2521
Merhabalar 30 dakikalık bir spark raporu yollayabilirseniz ilgileneceğim.Optimizasyon hakkında bilgili ve yardımcı bir arkadaş arıyorum sunucumda mspt sorunu var var ve bugün akşama kadar düzeltmem gerek
Merhabalar 30 dakikalık bir spark raporu yollayabilirseniz ilgileneceğim.
XBrexorX#2521
Arkaplanda neler açıkDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bunlara göz atabilirsiniz
XBrexorX#2521
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bunlara göz atabilirsiniz
Uygulama olarak mı? Makine linux hiçbir şey açık değil arkada. Sunucu olarak ise bungeecord, cakmalobi ve pvp sunucusu açıkArkaplanda neler açık
XBrexorX#2521
Kaç gb ram verdiniz onlara? Sırayla sayar mısınızUygulama olarak mı? Makine linux hiçbir şey açık değil arkada. Sunucu olarak ise bungeecord, cakmalobi ve pvp sunucusu açık
PvP 16Kaç gb ram verdiniz onlara? Sırayla sayar mısınız
XBrexorX#2521
Yolladığınız spark dosyasında PVP sunucusu tam kullanamamış gördüğünüz üzerePvP 16
Çakmalobi 2
Bungeecord 1 ama çakmalobiyi 4 yapmayı düşünüyorum çünkü bir anda fazla kişi girecek diye
XBrexorX#2521
Spark dosyasını detaylı incelediğim zaman ise biraz Chunk açılmış, Skript ufacık zorlamış biraz da huniler hafif zorlamış onun dışında bana biraz daha zorlanmış bir spark yollarsanız daha sağlıklı olabilir 2 tane hile koruma eklentisi de kullanmanızı önermiyorumPvP 16
Çakmalobi 2
Bungeecord 1 ama çakmalobiyi 4 yapmayı düşünüyorum çünkü bir anda fazla kişi girecek diye
Hocam bugün sunucuyu açıp turnuva yapacağız o zaman atayım size, 1 skriptte hata var sanırım ondan ve hunileri kırdım o kırmadan önceki spark. Hile korumasını da grim ve vulcanı silip intave alacağızSpark dosyasını detaylı incelediğim zaman ise biraz Chunk açılmış, Skript ufacık zorlamış biraz da huniler hafif zorlamış onun dışında bana biraz daha zorlanmış bir spark yollarsanız daha sağlıklı olabilir 2 tane hile koruma eklentisi de kullanmanızı önermiyorum
XBrexorX#2521
Konu hallolduysa çözüldü olarak bildirebilir misiniz?Hocam Arenas worldünde chunky yapmıştım sonra chunkyi sildim map 1.5gb oldu onu sildik yeniden arenaları yaptık mspt düştü biraz ama biraz daha düşürmek istiyoruz çünkü vds almanya lokasyon zaten ping var size spark atacağım yeniden bir daha bakarsanız sevinirim
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!