Çözüldü Optimal Transfer Plugininin Nasıl Çalıştığı ile ilgili yardıma ihtiyacım var.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dangereus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.014
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dangereus

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
7
Arkadaşlar Optimal Transfer Plugininin nasıl çalıştığını bir türlü çözemedim. Soranlarda plugini bilmiyorlar. İnternette videosu yok. Spigotta c-komutları var ancak optimal transfer kullanan serverlere baktığımda bir menü açtıklarını ve o menüde SG odalarında oyuncu beklendiğinde menüdeki yün yeşil oyun başladığında yün kırmızı gibi şeyler oluyor. Nasıl kullanacağıma dair bildiğiniz bir video varsa veya anlatabilecekseniz anlatırsanız sevinirim.

Bir şey diyeceğim. Animated Menu de böyle bir özellik var zaten ek bir eklenti neden kullanıyorsun ?

Bir şey diyeceğim. Animated Menu de böyle bir özellik var zaten ek bir eklenti neden kullanıyorsun ?
Advenced Survival Games plugininde oyun Bekleniyor Başladı DeatchMatch Yenileniyor gibi şeyler Animated Menu ile yapılabiliyor mu ? Optimal Transferde Oluyo diye biliyorum ondan Optimal Transfer pluginini kullanmak istiyorum.

Advenced Survival Games plugininde oyun Bekleniyor Başladı DeatchMatch Yenileniyor gibi şeyler Animated Menu ile yapılabiliyor mu ? Optimal Transferde Oluyo diye biliyorum ondan Optimal Transfer pluginini kullanmak istiyorum.
yazdığın şeyi yeni gördüm ve eklentinin konusunu inceledim oda optimaltranferden bahsediyor :D
Kod:
Drop OptimalTransfer.jar plugin into your Lobby server and restart it;
Open your config file and enables connection types which you will use (signs, plates or inventory. You may use all of them at the same time);
Now type command /ot create <server_group> <displayname> (For example, /ot create survivalgames &2&lSGAMES);
To add servers type /ot addserver <server_group> <server_name>
<server_group> from above example is survivalgames
<server_name> the name of server from bungeecord config;
To add allowed stages type /ot addstage <server_group> <stage>
<stage> is MOTD without colors (Example: Lobby);
burda anlatmış ya ?
Yani kısaca diyor ki bak /ot create <server_group> <displayname> ile bir veri oluştur işte artık neyse. Displayname o menüde gözükecek olan adı <server_group> kısmı ise bir ad ver SG1, SG2 gibi ve bunları şöyle bağla bak, /ot addserver SG1 <server_name> burada ki server_name ise şu Bungeecordda o ayarladığın sv yani her oyuna ayrı bir sv açıyorsun ya onları açarken bungeecord ayarları yapıyorsun ve bir ad altında bir sürü seçenek oluyor o adı yerleştir diyor mesela SGServer#1 yaptın diyelim o server_name kısmına SGServer#1 yazarsan SGServer#1 SG1 adlı oluşturduğun veriye bağlanacak ve o <displayname> ile menüde gözükecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl