LavivaSurvival
Hâlâ Zümrüt Bulamadım!
- Elmaslar
- 303
- Minecraft
- KuyuSuyu
Discord:
profesor7037
Şimdi amacım elitralara 1.20.6 sunucu sürümünde custom model data ile farklı görünümler eklemek. bunlarıda kasalarda oyunculara vermek istiyorum ancak custom model data desteği bir türlü çalışmıyor kafayı yemek üzereyim.
item kısmı için olan ayar.
nbt custom model data olarak denedim ancak hiç bir şekilde algılamıyor custom model datayı.
Sorun acaba custom model datadamı die düşündüm ve isim algılamasını denedim ve
angel_wings.properties kısmı bu şekilde vanilla minecraft da denediğimde isme göre çalışıyor ancak sunucuda çalışmıyor ismini düzelttiğimizde anında orjinal elitraya geri dönüşüyor. ama ben isme göre algılasın istemiyorum çünkü kafamda farklı bir sistem var. custom model data ile algılaması önemli benim için.
işin özeti custom model data ile nasıl çalışmasını sağlarım bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
item kısmı için olan ayar.
Kod:
type=item
items=minecraft:elytra
custom_model_data=100
texture=angel_wings_icon
texture.broken_elytra=angel_wings_broken_icon
Kod:
type=item
nbt.CustomModelData=100
texture=angel_wings_icon
texture.broken_elytra=angel_wings_broken_icon
Sorun acaba custom model datadamı die düşündüm ve isim algılamasını denedim ve
angel_wings.properties kısmı bu şekilde vanilla minecraft da denediğimde isme göre çalışıyor ancak sunucuda çalışmıyor ismini düzelttiğimizde anında orjinal elitraya geri dönüşüyor. ama ben isme göre algılasın istemiyorum çünkü kafamda farklı bir sistem var. custom model data ile algılaması önemli benim için.
YAML:
type=elytra
nbt.display.Name=iregex:(Angel Elytra|Rezil Elitra).*
texture.elytra=angel_wings
işin özeti custom model data ile nasıl çalışmasını sağlarım bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.