OpSykyblock Plugin Paketi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yapmakta oldugum bir paket var skypeden eklersen ucretsiz veririm.

Harita + sorunsuz sıkıntısız +100 de bile 20* TPS gören paket var sattım birçok kişiye hepside memnun alacak olursan skype : Twenor42

@FuryRS bu adamı kesinlikle öneririm herkesden daha iyi bana göre. Kendisinin yapmış olduğu bir çok takım java plugin ve paket bulunmakta ayrıca sana özel paket yapabilir ücret lkarşılığı.

Bak ne diyecegim ben sana ücret talep etmeden yaparım fakat maplara karışmam :) Inan bana bu işi seviyorum ve zevk için yapıyorum. (Build Karışmam) Eger karar vericek olursan sen skritplerde ben pluginler ile 0 dan sana bir paket hazırlıyabiliriz. Daha sonrasında arkadaşıma bir sunucu yapıp minecraft bırakacagım ve elimdeki tüm degerli sistemleri açıga vuracagım :D Tabi bazıları hariç...

Merhaba,
Benim onaylı satıcı tagının çıkmasını bekliyorum.
Op SkyBlock plugin paketi satışımız mevcut.
İletişim Skype: #madnetwork
Burda özeldende yazabilirsiniz.

Merhaba,
Benim onaylı satıcı tagının çıkmasını bekliyorum.
Op SkyBlock plugin paketi satışımız mevcut.
İletişim Skype: #madnetwork
Burda özeldende yazabilirsiniz.
bu arkadaştan paket almamanız rica olunur arkadaş çok bilgili degil bide mapini çaldım parayla almış yetkiliden izin alıp paylaşcam bilginize teşekkürler !

bu arkadaştan paket almamanız rica olunur arkadaş çok bilgili degil bide mapini çaldım parayla almış yetkiliden izin alıp paylaşcam bilginize teşekkürler !
Merhaba,
Benim bilgimi sen bilemezsin.
Birde utanmadan mapını çaldım diyorsun.
Utanmalısın kendinden dostum.
İyi Günler.
Seni Reportluyorum.

Merhaba,
Benim bilgimi sen bilemezsin.
Birde utanmadan mapını çaldım diyorsun.
Utanmalısın kendinden dostum.
İyi Günler.
Seni Reportluyorum.
kardeşim sen nasıl birisin paketlerin güzel olabilir ama mapin elimde : ))))))))))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl