OpSkyBlockmu Emek SkyBlockmu?

Thomas Shelby

Tabanları Yağlama Vakti
Elmaslar
336
Minecraft
dragondemon68

Discord:

Sherlock#5773

Forumda bunun binlerce konusu açıldı ama ben sunucumu yapmakta kararsız kaldım

Çok güzel spawner sistemi ekleyeceğim ve güzel reklam yapacağım ama tek sorun var
OpSkyBlock yaparsam 3-4 gün sonra gelen kitle sıkılıp gider
Emek SkyBlock yaparsamda aktifliği toparlıyamam diye düşünüyorum ama bir taraftanda emek skyblock kitlesi olan sunucular bana ilham veriyor
sizin fikriniz nelerdir aktifliği toparlıyabilirmiyim emek ile?

DÜŞÜNCELERİNİZ ÖNEMLİDİR

Emek skyblock candır

OPSkyblock saçmalığına dur demek için bile emek skyblock açardım sunucu açacak olsam. "OP" olan bir oyundan ne kadar zevk alınabilir? İstediğin her şey önüne geliyor, sen sadece blok diziyorsun & yapı yapıyorsun vb. bu tür olaylar aşırı sıkıcı ve sadece tatmine yönelik. Dediğin gibi OP kitlesini birkaç hafta içerisinde kaybetme ihtimalin olabiliyor fakat emek sky kitlesini iyi bir şekilde ayarlayabilirsen hem sağlam bir oyuncu sayısı kazanır hem de uzun süreli bir sunucu açmış olursun.

Kısaca kendi sunucu hayatımdan örnek vereyim; 1-2 ay Önce OPSkyblock sunucu açtım ve 2. Günden 30 Kişi oynuyordu.
Daha sonra sunucu emek skyblocka dönüştürdüm. 10 kişi oynuyordu. Fakat OP tayfa her dakikada 1 kişi çıkıyor, geliyordu.
Bence Skyblock sunucusu açma.

Kısa konuşacağım, OP SkyBlock bir zamandan sonra sıkar, sıkılırsın yani. Ancak Emek SkyBlock'da hırs yaparsın gelişmek için OP'de herşey daha kolay oyunun zevki çıkmıyor kişisel görüşüm bu yöndedir. Yani kısaca ''Emek SkyBlock'' diyorum. İyi forumlar.

Sizce Tutturabilirmiyim

Maddi yöne yöneliceksen eğer yani amacın gelir elde etmekse opskyblock açmalısın bence benim deneyimim bu şekilde ha dersen skyblock da gelir gelmiyormu geliyor ancak bir oyuncunun bir şey satın alması için yeterli oyuncu olması gerekiyor emek skyblock için de oyuncu toplaman çok zor çünkü popüler sunucular emek skyblock açtıkları için çoğu kitle oraya yöneliyor veya oradan devam ediyor.

Kıs vade de op fakat uzun süreli bir sunucu düşünüyorsan kesinlikle emek

Yabancı sunucularda opskyblock oynanıyor ama şöyle uzun sürmesi için hep yenilik ekleniyor

emek op kötü bir süre sonra sıkıyor be kral emek efsane en azından ugrasıyon

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl