speltura
Evet, biliyorum sadece gereksiz satır uzatmışsın dedikleri için birşey farketmiyor demeye çalışıyorumPerformans düşürmek ile alakası yok bu kodun ancak sizin tercihiniz.
pizm.#2222
en mantıklısını yapmış, on break ekleyip neden block kırınca tetikletsin.On pickup yerine if player has 64 block adı kullansan iyi olabilirdi.
on pickup:
set {_item} to event-item
if {_item} is "diamond" and "emerald":
broadcast "sa"
speltura
Teşekkürleren mantıklısını yapmış, on break ekleyip neden block kırınca tetikletsin.
@SpelTura
Kod:on pickup: set {_item} to event-item if {_item} is "diamond" and "emerald": broadcast "sa"
Herkesin kodlama farkı var ben kodlarımı farklı yazarım o farklı yazar. Ha bırakıp ha bırakmış bana göre pek bir farkı yok.en mantıklısını yapmış, on break ekleyip neden block kırınca tetikletsin.
@SpelTura
Kod:on pickup: set {_item} to event-item if {_item} is "diamond" and "emerald": broadcast "sa"
pizm.#2222
tm bayscripter bey.Burada boşuna yanlış gereksiz polemik yaratmıyoruz bilginize.
speltura
değerli yorumun için teşekkürlerHer türden skyblock sunucusunun kullanabileceği bir script. Arayıp arayıp bulamayanlara da güzel bir paylaşım. Elleriniz dert görmesin hocam, olur da SB açarsam, kullanmayı düşünüyorum, ek olarak söylemek isterim. Başarılar...
nommeh#6881
speltura
sırf yorum yapmak için yazmışsın dostum özgün değil derken neyi kasttettiğini anlamadım herşeyi bana ait sadece mesajlarını başka bir sunucuda görüp beğendim aldım normal ve klasik otosat skripti kodlayışımdada bir sıkıntı yok lag yapmıyor. daha iyi yaparsan yapıp paylaşabailirsin. :)Kodlaması berbat, kullanışsız, özgün değil. İyi forumlar
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!