Skript Paylaşımı OpSkyBlock, UltraOpSkyblock | Otosat Skripti | V1 | SpelTura#8842

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SpelTura

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
77
Minecraft
UzunKolluSpel

Discord:

speltura

Selam MC-TR Üyeleri

Paylaşmış olduğum OtoSat skripti ColdNetwork'e aittir. Bu skripti paylaşmamın sebebi başka bir sunucunun izinsiz kullanmasıdır. Skript hakkında yorumlarınızı bekliyorum.

Skript hakkında yardım almak ve sorunları bildirmek için discord üzerinden bana ulaşın
Discord: SpelTura#8842

Hastebin:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

İndirme Linki:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Virüs Total:

Güncelleme:
- Satır kısaltması yapıldı.
- Prizmarinde oluşan sorun düzeltildi.

Diğer Skriptlerim:
- https://www.mc-tr.com/konu/coldend-skript-tanitimi-gelismis-end-sistemi-turkiyede-bir-ilk.100154/ (0.4k Görüntülenme)
- https://www.mc-tr.com/konu/killmarket-skripti-faction-pvp.87080/ (1.5k Görüntülenme)
- https://www.mc-tr.com/konu/coldfish-tanitimi-gelismis-balikcilik-sistemi-turkiyede-bir-ilk.101661/

Screenshot_105.png
Screenshot_106.png
Screenshot_109.png
Screenshot_107.png

Son düzenleme:
SkyBlock sunucusu açacak arkadaşlar için yararlı bir skript olmuş

SpelTurko yapiyon bu sporu aslanım

neden her iteme özel event oluşturdun? ve daha basit olabilirdi kodlar. thx.

Doğrusu çok acemice kodlanmış gözüküyor her blok için event açılmış ve break eventi bulunmuyor. Forumda paylaşılmış daha detaylı ve daha gelişmiş otosat skriptleri bulunmaktadır umarım geliştirirsiniz. Diğer sunucu kullanabilir çünkü 100 satırlık bir kod kendi yazar kullanır farklı şekilde kodlaması çok zor aynı eventleri aynı bildirim mesajlarını o sunucuda kullanabilir.(Mesaj düzeninden bahsetmiyorum)

Doğrusu çok acemice kodlanmış gözüküyor her blok için event açılmış ve break eventi bulunmuyor. Forumda paylaşılmış daha detaylı ve daha gelişmiş otosat skriptleri bulunmaktadır umarım geliştirirsiniz. Diğer sunucu kullanabilir çünkü 100 satırlık bir kod kendi yazar kullanır farklı şekilde kodlaması çok zor aynı eventleri aynı bildirim mesajlarını o sunucuda kullanabilir.(Mesaj düzeninden bahsetmiyorum)
Bu opskyblock sunucuları için hazırlandı o yüzden blok kırma eventi bulunmuyor daha iyisini yapabilirsen paylaşabilirsin :)

Blok kırma eventi yok dediğin için direkt cevap yazma isteğim bile kalmadı

Bu opskyblock sunucuları için hazırlandı o yüzden blok kırma eventi bulunmuyor daha iyisini yapabilirsen paylaşabilirsin :)
Daha iyisi elimde mevcut 2 saat içinde yazdığım bir skript var yaml özellikli liste sistemi vs. oraya bakmıyorum kullanmıyorum paylaşasım yok blok kırma eventi opskyblock olduğu için olmayabilir fakat bu skripti diğer şekilde kullanacaklar eklemeyi unutmasınlar. Umarım geliştirirsin.

On pickup yerine if player has 64 block adı kullansan iyi olabilirdi.

Daha iyisi elimde mevcut 2 saat içinde yazdığım bir skript var yaml özellikli liste sistemi vs. oraya bakmıyorum kullanmıyorum paylaşasım yok blok kırma eventi opskyblock olduğu için olmayabilir fakat bu skripti diğer şekilde kullanacaklar eklemeyi unutmasınlar. Umarım geliştirirsin.
Teşekkürler skripti sadece başka bir sunucu izinsiz kullandığı için paylaşmıştım satır kısaltmasına gerek duymuyorum kendi kodladigim Tum skriptleri sunucumda kullanıyorum performans düşürücek kodlarda kullanmıyorum 550 kişide sabit 20 tps alıyoruz

Teşekkürler skripti sadece başka bir sunucu izinsiz kullandığı için paylaşmıştım satır kısaltmasına gerek duymuyorum kendi kodladigim Tum skriptleri sunucumda kullanıyorum performans düşürücek kodlarda kullanmıyorum 550 kişide sabit 20 tps alıyoruz
Performans düşürmek ile alakası yok bu kodun ancak sizin tercihiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl