opskyblock suncusu önerirmisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OnlyDarkness

Retired Bartender
Emektar
MinePass
Elmaslar
210
Discord İzni
Minecraft
OnlyDarknesss

Discord:

OnlyDarknesss#0932

Arkadaşlar sizden bir konuda yardım isteyecegim

su zamnalarda adam akıllı reklamın emegını duzgun karsılayan bı opskyblock suncusu bulamadım bırtek emeraldcraft var
ama bende sadece onda oynamaktan sıkıldım varsa bi bildiginiz sunucu hem bana yardımcı olursunuz hem kendı sunucuzsa kendızı duyurursunuz nereye
yazıcagımı bılemedıgım ıcın buraya yazdım

Op değil ama Yenilikçi Bir Emek Skyblock servetim var. İstersen gelebilirsin. (özele gel)

Niye op ? Hard Sky olmazmı? :D Neden uğraşarak emek vererek diğer oyuncuların önüne geçmeyesin? Herkes devasa adalara milyon levela sahipken anlamsız skyblock.
İstersen buyur gel, " yenilikçi " kelimesinin sözlük anlamı olan skyblock bende^^

Play.AppleCrafttr.Net 1.8 1.12 OP SkyBlock buyur

Hmm opskyblock ve sıkılmışsın aaa 2 görevdeş kelime , kısa bir sürede sıkılman normal bence.

Niye op ? Hard Sky olmazmı? :D Neden uğraşarak emek vererek diğer oyuncuların önüne geçmeyesin? Herkes devasa adalara milyon levela sahipken anlamsız skyblock.
İstersen buyur gel, " yenilikçi " kelimesinin sözlük anlamı olan skyblock bende^^
ben sadece opskyblock oynamıyorum sadece orda öyle yazdıgıma bakmayın lütfen gerçekten güzel iyi zaman geçirebilicegim bir skyblock sunucusu arıyorum

Arkadaşlar sizden bir konuda yardım isteyecegim

su zamnalarda adam akıllı reklamın emegını duzgun karsılayan bı opskyblock suncusu bulamadım bırtek emeraldcraft var
ama bende sadece onda oynamaktan sıkıldım varsa bi bildiginiz sunucu hem bana yardımcı olursunuz hem kendı sunucuzsa kendızı duyurursunuz nereye
yazıcagımı bılemedıgım ıcın buraya yazdım
diğer sunucular gibi sıkılmak istemiyorsan 5.5 aydır açık olan sunucuma gelebilirsin

ben sadece opskyblock oynamıyorum sadece orda öyle yazdıgıma bakmayın lütfen gerçekten güzel iyi zaman geçirebilicegim bir skyblock sunucusu arıyorum
Benim sunucunun reklamını henüz yapmadım forum tanıtımları hariç. Henüz yeni açtım ama listene ekle bulunsun.. İlerde değerlenecek oralar: oyna.Anadolu.network 1.8 1.12.x
Emlak sistemini , işçi köylüleri, meyveleri, ada geliştirmelerini seversin umarım.
Edit: Sunucu hardcore... Gelişmek için uğraşman lazım. Geliştirmeler bölümünden işçi köylüleri aç.. Önce çiftçiyi aç. Köylüyü eğitirsen senin için tarım yapıp sandığa atar. MAdenci ve kasap köylülerin eğitimlerinide satın al . 1 hafta oynarsan adanda oturup çay içerken köleler senin için a-f-k iken bile çalışır. Emlaktan değişik evler alıp adana kurabilirsin. İnşa etmekle uğraşmak istemiyorlar diye emlağa mob trap ve tarla eklememi istedi diğer oyuncular. Yarın ekleyeceğim bunlarıda.
Edit 2: adanda moblardan düşen eşyaların kalitesini ve tarladaki ekinlerin büyüme hızlarınıda arttırabilirsin geliştirme menüsünden. Menüde perk ağacı gibi bol bol geliştirmeler mevcut. Diğer sunuculardan biraz daha farklı ada geliştirmeleri var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl