OPSkyblock Server açmayı düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FakeNetwork[FakeBey]

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
3
İlk serverim olacak batihost kullanmayı düşünüyorum pl ve map satın alacağım galiba yardımcı olurmusunuz lütfen tüyo felan verirmisiz

Arkadaşlar discordumu buraya bırakıyorum eklersiniz yarın konuşabiliriz

FakeBey#7648

Moderatör tarafından düzenlendi:
Onaylı Satıcı tagı olmayan kişilerden sakınlıkla mimari yapı ve plugin paketi alma.

Discord: Cylonce#0001 eklersen, 2 konuda destek olurum. Ücrete göre düzenleme yapıyoruz.

Mimari Konular:
- Cresties - Minecraft Skyblock Spawn
- Cresties - Sektörü Basit Kule Yapısı Kısa Tanıtım - 1

Daha fazla vardır, ama bu üst kısımda ki attığım yapılar satılık değildir. güncel örneklerdir.

Plugin paket fiyatlarımız:

~> SkyBlock Plugin Paketi Türleri: (Op, Emek, Normal) Hepsi 50TL
Not:
Eğer ki bütceniz kısıtlıysa ona göre ayarlama yapılır. Ücretli eklenti isterseniz üstde ki fiyat artabilir.

~> Faction Plugin Paketi Türleri: (Op, Emek, Normal) Hepsi 45TL
Not:
Eğer ki bütceniz kısıtlıysa ona göre ayarlama yapılır. Ücretli eklenti isterseniz üstde ki fiyat artabilir.

~> Prison Plugin Paketi: 25TL
Not:

~> Survival Plugin Paketi: 65TL
Not:

Mimari paket fiyatlarımız:
~> SkyBlock Mimari Türleri: (Medieval, Modern, Japan, ) Hepsi 80TL - 100TL arası.

Detaylı Bilgi için: Cylonce#0001 discord adresimden ekleyebilirsiniz. Eğer ki bütceniz bu kadar değilse konuşulup anlaşılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl