Yeni Bir Sunucu Actım Ve OpSkyblock Paketlerine baktım yeniliklere acık değil hepsi basit ben istiyorum ki şuanki sunucularda olmayan bi plugin paketi ve map. Eğer Map Yapamam falan derseniz sıkıntı değil ama Bana parasıyla Sıfırdan OpSkyblock Paketi yapabilecek Varmı? Skype: Bizzattaha Burdanda yazabilirsiniz!
Discord:
Cylonce#0001 eklersen, 2 konuda destek olurum. Ücrete göre düzenleme yapıyoruz.
Mimari Konular:
-
Cresties - Minecraft Skyblock Spawn
-
Cresties - Sektörü Basit Kule Yapısı Kısa Tanıtım - 1
Daha fazla vardır, ama bu üst kısımda ki attığım yapılar satılık değildir. güncel örneklerdir.
Plugin paket fiyatlarımız:
~> SkyBlock Plugin Paketi Türleri: (Op, Emek, Normal) Hepsi
50TL
Not: Eğer ki bütceniz kısıtlıysa ona göre ayarlama yapılır. Ücretli eklenti isterseniz üstde ki fiyat artabilir.
~> Faction Plugin Paketi Türleri: (Op, Emek, Normal) Hepsi
45TL
Not: Eğer ki bütceniz kısıtlıysa ona göre ayarlama yapılır. Ücretli eklenti isterseniz üstde ki fiyat artabilir.
~> Prison Plugin Paketi:
25TL
~> Survival Plugin Paketi:
65TL
Mimari paket fiyatlarımız:
~> SkyBlock Mimari Türleri: (Medieval, Modern, Japan, ) Hepsi 80TL - 100TL arası.
Detaylı Bilgi için: Cylonce#0001 discord adresimden ekleyebilirsiniz. Eğer ki bütceniz bu kadar değilse konuşulup anlaşılır.