OP'mu Emek'mi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kashidev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.819
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kashidev

Cehennem Yükleniyor - %89
Onaylı Satıcı
Elmaslar
727
Minecraft
kashi2dev

Discord:

kashiandwazaki

Ve evet tüm forumu ikiye hatta belkide üce ayıracak bir soru ile karşınızdayım.
Sizce SkyBlock sunucusu OP'mu Emek'mi olmalı?
Yada İtemSpawner'li Yarı emek'mi iyidir?
Hangisi tutar,uzun süreli olur,zevkli olur görüşlerinizi bekliyorum.
İyi Forumlar.

en zorundan emek olmalı.

Orta derece en iyisi.​

Türkiye şartlarında "emek veya orta" düzey sunuculara oyuncu doldurmak imkansız gibi, sürekli olarak günlük "UOP, OP+, OP" gibi uydurma düzeyler çıkıyor, son seviye eşyalar ile geleceği belli olmayan sunucu sahipleri oyunculara sözler, imkanlar sağlayacağını belirtiyor. Fakat söyledikleri cümle'nin gözükmeyen bir yanı var, ne kadar süre boyunca geçerli olacağı? Ortalama olarak bir OP sunucusunun ayakta durması süresi 6 ay ve 1 ay arasında değişiyor. Sizce emek mi açmak mantıklı? Yoksa son seviyeli eşyalar ile başlatan OP sunucular mı?

Türkiye şartlarında "emek veya orta" düzey sunuculara oyuncu doldurmak imkansız gibi, sürekli olarak günlük "UOP, OP+, OP" gibi uydurma düzeyler çıkıyor, son seviye eşyalar ile geleceği belli olmayan sunucu sahipleri oyunculara sözler, imkanlar sağlayacağını belirtiyor. Fakat söyledikleri cümle'nin gözükmeyen bir yanı var, ne kadar süre boyunca geçerli olacağı? Ortalama olarak bir OP sunucusunun ayakta durması süresi 6 ay ve 1 ay arasında değişiyor. Sizce emek mi açmak mantıklı? Yoksa son seviyeli eşyalar ile başlatan OP sunucular mı?
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim çok güzel bir açıklama olmuş.Sanırım dediğiniz doğru insanlar spawner yerleştirmekten ne zevk alıyor anlamış değilim.

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim çok güzel bir açıklama olmuş.Sanırım dediğiniz doğru insanlar spawner yerleştirmekten ne zevk alıyor anlamış değilim.
Aynen öyle, bir insan neden oyuna 99. seviye olarak başlamak ister?
Mantıklı düşünmek gerekirse, 1. seviye her zaman en iyisidir.
Ayrıca "OP" kelimesinin açılımının ne olduğu tam olarak bilmeyen,
"OP" düzeyinde sunucu sahipleri var, çok gülünç bir durum..

Emek değil opda değil kıvamını tuturman lazım şöyle değil marketde 1 steak demir 500 den alınıyorsa 1 steak demir blok 2k dan alınıyor hepsini ayrıntısına kadar düşünerek yaparsan cok iyi olabilir hepsini düşünüp yapmak fakat buda zor :d başarılar xd

Aynen öyle, bir insan neden oyuna 99. seviye olarak başlamak ister?
Mantıklı düşünmek gerekirse, 1. seviye her zaman en iyisidir.
Ayrıca "OP" kelimesinin açılımının ne olduğu tam olarak bilmeyen,
"OP" düzeyinde sunucu sahipleri var, çok gülünç bir durum..
Ovırpovırıd tamam mı hıh seni sılakk
Bu arada hard aç emek yerine örneğin 1 çimen 2 tl olsun kısacası aşırı zor olsun şartlar

Aktiflik açısından OP Skyblock oyun türünü öneririm ama keyif alacağın güzel bir sunucu açmak istiyorsan da Emek Skyblock açmalısın ;) <3

Yeni bir konsept geliştiriyorum op-emek :=P

en azından opu gören kolaycı arkadaşlar belki emege alışırlar.

1.5.2 zamanlarını özledim, herkes deli gibi farmlıyor hakkıyla vssini atıyordu bu oyunculari böyle yapanlar düşünsün :D

Skyblock oyunu ve diğer tüm oyunların adının başına "OP" veya "Emek" koyulması taraftarı değilim.

Skyblock oyunu ve diğer tüm oyunların adının başına "OP" veya "Emek" koyulması taraftarı değilim.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim zaten ismi op dahi olsa skyblock olacak ben sadece zorluğunu sormuştum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl