OP vs Emek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Chanerderd

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
12
Beyler sizce op skyblockmu emek skyblockmu neden ?

En büyük kitleyi OpSkyBlock'da yakalarsınız. Çünkü Minecraft oyuncu kitlesi uğraşmayı sevmediğinden dolayı kolay olan şeyi seçecektir.
Fakat farklı sistemlerle kaliteli bir Emek SkyBlock açarsanız OpSkyBlock'tan daha fazla kitleyi yakalayabilirsiniz. Bir yardıma ihtiyacınız olursa discord üzerinden ekleyebilirsiniz. Pointless#1616​

Bir aralar Emek Skyblock sunucularına hak vermeye başlamıştım fakat görüşüm çok fazla değişti. Tamamen OP sunucuları öneriyorum.

İkiside değil rpg aç.

En büyük kitleyi OpSkyBlock'da yakalarsınız. Çünkü Minecraft oyuncu kitlesi uğraşmayı sevmediğinden dolayı kolay olan şeyi seçecektir.
Fakat farklı sistemlerle kaliteli bir Emek SkyBlock açarsanız OpSkyBlock'tan daha fazla kitleyi yakalayabilirsiniz. Bir yardıma ihtiyacınız olursa discord üzerinden ekleyebilirsiniz. Pointless#1616​
Teşekkürler Dogru diyorsun :D

Eğer sırf sunucu açmak için sunucu açacaksan OpSkyblock aç. Amma velakin böyle emeklerini harcadığın, geceni gündüzüne katıp hayatını ayıracağın ve bambaşka bir şeyler yapmaya hevesin varsa Emek Skyblock aç. Herkes Op açar ama kimse Emek Skyblock açmaya cesaret edemez, iyi düşün ve işe koyul. Kolay gelsin.

Eğer sırf sunucu açmak için sunucu açacaksan OpSkyblock aç. Amma velakin böyle emeklerini harcadığın, geceni gündüzüne katıp hayatını ayıracağın ve bambaşka bir şeyler yapmaya hevesin varsa Emek Skyblock aç. Herkes Op açar ama kimse Emek Skyblock açmaya cesaret edemez, iyi düşün ve işe koyul. Kolay gelsin.
Yorumun için teşekkürler :D Evet dogru çogu kişi op açıyor

Benim sunucum ikisi de değil :) Böyle bir şey açabilirsin tam ortasını tuttur tadından yenmez :)

Opskyblock çünkü daha gelişmiş sistemler kurabiliyosun ve kullanabiliyosun

Yanlış bir yönlendirme yapıyorsunuz. Her şey hayal gücünüze bağlıdır. Emek SkyBlockta daha fazla sistem eklenebilir. Mesela SanalFarm veya SanalÇiftlik gibi bir şeyler.

bence: op oyunculari hizli toplar hizli kaybeder emek yavas toplar yavas kaybeder
karar sunucuyu acan kisinin tercihine kalmis

Çoğu oyuncu şuan Op Skyblock tercih ediyor.
Önceden ise op skyblock ve ya emek skyblock diye geçmiyordu sunucular direk Skyblock diye geçiyordu ve daha eğlenceliydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl