Çözüldü Op Skyblock

Op Skyblock İçin Han Sürüm

• Kullanılan toplam oy
    5
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Buğra58

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
16
Sizce Bir Op Skyblock Sunucusu Uzun Ömürlü olur mu ve 1.8.9 mu yoksa 1.16.5 mi

Eğer kaliteli bir sunucu oluşturmak istiyorsanız önce elinizdeki imkânları gözden geçirmelisiniz.

OP Skyblock şu an emek türünden daha çok tutuyor, oyuncular kapanıp kapanmayacağı belli olmayan bir sunucuya emeklerini harcamak istemezler. Basit ve anlaşılır sistemlere sahip olan, diğer sunuculardan farklı özelliklerde bir sunucu oluşturursanız oyuncular akın eder.

Size tavsiyem 1.16.5 sürümünde sunucunuzu oluşturmanız, çünkü 1.8'in sağladığı tek avantaj dövüş sistemi. Skyblock sunucusunda neden dövüşe önem verilsin ki? Tabii ki arena kullanabilirsiniz o zaten sunucunuzun güzelliğine güzellik katar.

Sunucunuzdaki açıkları kapatmaya çalışın, kendinizi ve ekibinizi geliştirmeye çalışın. Eğer sunucu sahibinin neler döndüğüne dair bir bilgisi yoksa ekibi de kötü olacaktır. Güvendiğiniz kişileri yetkilendirin ve basit arayüzlere sahip özellikler ekleyin.

Eğer güzel bir sunucuya sahip olmak istiyorsanız biraz paraya kıymalısınız.

Günümüz OPSkyBlock sunucularına göz attığım da; oyuna ilk giriş sırasında sonsuz para ve "/adakit" komutu altında bir sürü eşya veriliyor. Şahsen ben zevk almıyorum. Oyuna girer girmez, oyunu bitirmiş oluyoruz. Tek amacımız; adamıza blok koymak ve rütbe atlamak oluyor. @yunanmadenci'nin de söylediği gibi; yüksek sürümde SkyBlock sunucu açmanız daha mantıklı olacaktır. OPSkyBlock'dan yana, sistemleri bol, oyuncuyu sunucuya bağlayabilecek Emek SkyBlock yapar iseniz, muhteşem olur... OPSkyBlock'da oyuncuya sağlanan özel eşyalar ve sonsuz para ile tek amacı blok koymaktan ibaret oluyor. Emek SkyBlock sunucularında ise; durum tam tersi. Oyuncunun ilk önce para kazanması, eşyalarını güçlendirmesi vb. gerekiyor. Bugün herhangi bir OPSkyBlock sunucusuna giriş yapalım, söylediğim örnekler ile kolaylıkla karşılaşabiliriz.

Eğer kaliteli bir sunucu oluşturmak istiyorsanız önce elinizdeki imkânları gözden geçirmelisiniz.

OP Skyblock şu an emek türünden daha çok tutuyor, oyuncular kapanıp kapanmayacağı belli olmayan bir sunucuya emeklerini harcamak istemezler. Basit ve anlaşılır sistemlere sahip olan, diğer sunuculardan farklı özelliklerde bir sunucu oluşturursanız oyuncular akın eder.

Size tavsiyem 1.16.5 sürümünde sunucunuzu oluşturmanız, çünkü 1.8'in sağladığı tek avantaj dövüş sistemi. Skyblock sunucusunda neden dövüşe önem verilsin ki? Tabii ki arena kullanabilirsiniz o zaten sunucunuzun güzelliğine güzellik katar.

Sunucunuzdaki açıkları kapatmaya çalışın, kendinizi ve ekibinizi geliştirmeye çalışın. Eğer sunucu sahibinin neler döndüğüne dair bir bilgisi yoksa ekibi de kötü olacaktır. Güvendiğiniz kişileri yetkilendirin ve basit arayüzlere sahip özellikler ekleyin.

Eğer güzel bir sunucuya sahip olmak istiyorsanız biraz paraya kıymalısınız.
peki ne kadar bir bütçe gerekli olur sizce

Şuan bende s+ sunucusu açmak istiyorum ancak gerçekten çok para gidiyor bir eklenti ve hazırlık makinesine 300 tl para verdik he şöylede bir şey var ne kadar harcarsan harca sunucun güzelse o parayı zaten geri alıcaksın önemli olan kaliteli iş çıkarıp diğer sunucuların arasından sıyrılmak

bu tabikide benim düşüncem kolay gelsin

Şuan bende s+ sunucusu açmak istiyorum ancak gerçekten çok para gidiyor bir eklenti ve hazırlık makinesine 300 tl para verdik he şöylede bir şey var ne kadar harcarsan harca sunucun güzelse o parayı zaten geri alıcaksın önemli olan kaliteli iş çıkarıp diğer sunucuların arasından sıyrılmak

bu tabikide benim düşüncem kolay gelsin
sürümü ne yaptınız peki

sürümü ne yaptınız peki
1.18.2 ama Survival+ yapmak istediğimden dolayı arkadaşım yurt dışından 1 eklentiye 200 tl verdi. Yapmak istediğin sunucuya göre hazırlayacağın paket ve pller değişiyor plye göre para birimi değişiyor. Biraz ayarlama yap mantıken şuanda ben reklam için 700 tl gibi bir fiyat çıkarttım verebiliceğim kesin değil ancak daha site tasarımı ve site scripti var

yani bilmiyorum ne kadar ayırmam gerek bütce 1.16.5 skyblock açmayı düşünüyorum @SnowySushi kaç ram makine

Ayarlama için 6 gb makine aldık ama ilerleyen zamanlarda oyuncu sayısı lag gibi değişkenler olucak belki de 10 gb olması gerekir

benim gözümde fazla zaman harcamak istemiyorsan 1 k rahat harcarsın ama yok zaman önemsiz diyorsan benim gibi kendin ayarlama yaparsın çok sıkıştığında benim gibi sorarsın ama cebinden 200 lira sunucu parası çıkar :d

benim gözümde fazla zaman harcamak istemiyorsan 1 k rahat harcarsın ama yok zaman önemsiz diyorsan benim gibi kendin ayarlama yaparsın çok sıkıştığında benim gibi sorarsın ama cebinden 200 lira sunucu parası çıkar :d
zaman konusunda bir sıkıntım yok günlerce uğraşırım sorun yok

bizimle beraber çalışmak istersen @Buğra58 Kaan.#5553 discord

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl