Bulundu Op SkyBlock Sunucumuz İçin Kadroya İhtiyaç Var !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TurkishGamerNW

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Herkese merhaba, 2 yıl sonra TurkishGamer sunucumuzu tekrar açıyoruz. Bu sefer Op SkyBlock olarak geliyoruz.
2022'deki üyelerin hesapları halen durmaktadır.

Sunucumuza gönüllü yetkili arıyoruz.

Gönüllü Yetkili olacak kişilerin kriterleri:

-
Minecraft hakkında orta düzey bilgi
- Oyuncularımıza karşı saygılı ve dürüst
- Günde aktiflik olarak en az 3 saat ve üzeri
- Oyun içerisindeki komutları bilen

Aranan Yetkililer:

- Eklentilerden anlayan (Pluginer)
- Mimar
- Rehber

Sunucu Hakkında Bilgi:

- Sunucumuz 1.8.8 Op Skyblock sunucusudur. Sunucumuz şuan sadece yetkililere açıktır. Sunucuya gönüllü olarak bizimle olacak ekip arkadaşları aramaktayız. Kadromuz tamamlandıktan ve gerekli hazırlıklardan sonra herkese açılacaktır.

Başvuru yapmak için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Eğer sorularınız varsa
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
üzerinden destek talebi oluşturabilirsiniz.

Son düzenleme:
Başarılar dilerim. Ben şunu sormak istiyorum bazı kişiler sizin gibi eski sürümde projeler yapmaya devam ediyor. Neden böyle bir şey yapıldığını sorabilir miyim. Çünkü bu yapılanı ben doğru bulmuyorum.

Şahsen ben bir sunucudan diğerine rahatça geçme taraftarıyım. Sunucuları geçtim bireysel olarak güncel kalmak bile şahsen daha iyi fakat. 1.8 Sürümü neredeyse benim Prime zamanlarım diyeyim o kadar eski bir sürüm. Onu değişeceğim ayrı. Yenilikten yoksun ayrı.

Bence bu gibi eski sürümde yapılan projeleri artık rafa kaldırmak lazım.

Emin olun kriterlerinizi sağlayan bir çok insan vardır ama orada yazan o sürüm cidden üzücü. Şahsi görüşüm bu yönde lütfen yanlış anlamayın.

Başarılar dilerim. Ben şunu sormak istiyorum bazı kişiler sizin gibi eski sürümde projeler yapmaya devam ediyor. Neden böyle bir şey yapıldığını sorabilir miyim. Çünkü bu yapılanı ben doğru bulmuyorum.

Şahsen ben bir sunucudan diğerine rahatça geçme taraftarıyım. Sunucuları geçtim bireysel olarak güncel kalmak bile şahsen daha iyi fakat. 1.8 Sürümü neredeyse benim Prime zamanlarım diyeyim o kadar eski bir sürüm. Onu değişeceğim ayrı. Yenilikten yoksun ayrı.

Bence bu gibi eski sürümde yapılan projeleri artık rafa kaldırmak lazım.

Emin olun kriterlerinizi sağlayan bir çok insan vardır ama orada yazan o sürüm cidden üzücü. Şahsi görüşüm bu yönde lütfen yanlış anlamayın.
Sunucu şu anlık 1.8.8, eğer işler yolunda giderse sürüm yükseltilecek.

Başarılar dilerim. Ben şunu sormak istiyorum bazı kişiler sizin gibi eski sürümde projeler yapmaya devam ediyor. Neden böyle bir şey yapıldığını sorabilir miyim.
Türkiye'de herkesin durumu iyi olmadığı için, herkes üst sürümleri kullanamıyor maalesef. Bu yüzden çoğu kişi 1.8.8 gibi eski sunucular açıyor ki oyuncu sayısı iyi olsun.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl