Çözüldü OP Skyblock plugin paketi arıyorum her şey dahil (ücretli)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Eren Turmuş

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
6
Arkadaşlar merhabalar, op skyblock pl paketi arıyorum ücretli bir şekilde ve içinde a dan z ye herşeyin olmasını da istiyorum yapıcak veya yapan birileri varsa yazabilir teşekkürler.

Discord verir misin

Dolandırılmamak ve güvenli bir şekilde alışveriş yapmak için forumda bulunan onaylı satıcı veya takımlardan alışveriş yapmanızı öneririm, piyasada çok fazla eklenti paketi satan kişiler var ve maalesef ki özel paket diye internetten bulduğu bedava paketi teslim edebiliyorlar. Dolandırılma konusu hakkında da forumda epeyce kara liste konusu var.

E
Dolandırılmamak ve güvenli bir şekilde alışveriş yapmak için forumda bulunan onaylı satıcı veya takımlardan alışveriş yapmanızı öneririm, piyasada çok fazla eklenti paketi satan kişiler var ve maalesef ki özel paket diye internetten bulduğu bedava paketi teslim edebiliyorlar. Dolandırılma konusu hakkında da forumda epeyce kara liste konusu var.
Evet zaten satın almadan paket hakkında bilgi almasını tavsiye ederim.

enderyilmaz#5554 1.12 alt yapı 1.8x login custom sistem bir opskyblock paketi istiyorsan ulaşabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl