OP Skyblock Plugin Paketi 1.8.8 Ücretli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ErdemDF

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
10
plugin paketini satın almak isteyenler skyoe= erdem.gzbyk1 Fiyat 10TL İlk çalışmam biraz amatörce olabilir amatörce olabildiğini düşünerek fiyat 5 tl ucuz yaptım. plugin paketi satma sebebim faction sunucusu açmak içindir.

Pluginler

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

İhale Sistemi

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

GroupLar

Son düzenleme:
Konuyu düzenlemez iseniz kaldırmak zorunda kalacagım.

Konu Baltalamak gibi olmasın fakat 10TL Bu pakete verilmez şahsen . Forumdan 3 4 Skript toplayıp koymak pek para verilebilecek bir marifet değil. Emek verilmiş yinede Satışınızda Başarılar

Bu plugin paketi 10 tl etmez bu paketi ücretsiz paylaşıp daha iyisini 10 tlye satabilirsin

fiyat 5 TL düşürüldü. paraya ihtiyaç olduğundan satıyorum.
Tagları kopyala yapıştır yapmışın hepsi aynı prefix , diğer önemli taglar baştan sağma , tab - scoreboard çok sade , essentials türkçe değil , Vault sürümü güncel değil , authme betacraftın , duyurular direk yazmışın ayraç virgül vesaire yok , videodan anladığım kadarıyla bunlar.

Merhaba Kardeşim Forumdan Topladığın Eklenti Ve Edindiğin Bilgi İle Küçük Bir Paket Yapmışsın Ve Parayla Satıyorsun. Yakıştıramadım

Güzel Bir Şey Göremedim Forumdaki Skript Lerle Yapmışsın

Taglar Güzel

Fakat Gerçekten @IrfanMW Gibi bir paket yapıp satan paketini garanti alırlar

Diğer Arkadaşlarım,Abilerimin Dediği Gibi Parayla Satman Uygun Olmamış

Skypem :iReady Yaz Çıkar Bende Satın Alcam Pl Sw Adı :NezleCraft[DOUBLEPOST=1489606378,1489606303][/DOUBLEPOST]Skypem :iReady Yaz Çıkar Bende Satın Alcam Pl Sw Adı :NezleCraft

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl