Çözüldü OP SKYBLOCK İÇİN SEVİYELİ SPAWNER PLUGİNİ ARIYORU

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Eren Turmuş

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
6
Arkadaşlar bunun aynısı olan bir pl arıyorum fakat bulamıyorum ücretli olarakta para verilir eğer yardımcı olucak varsa aşağı tarafa discordunu bırakabilir.

Ekli dosyalar

• IMG_20220907_111751.jpg
    IMG_20220907_111751.jpg
    131,4 KB · Görüntüleme: 172
GitHub'da olan eklentileri Compile etmeyi bilse zaten bu konuyu açmazdı çok bilmiş kardeş.
afedersin ama hangi enayi gidip 15 euro versin zaten ücretsiz olucak olmadan öncedende kullanabilir javacılara yaptırtabilir en azından daha az para verir

Sunucusundan günlük olarak 250 lira kazanan biri senin tabirinle bir enayi bu eklentiyi alabilir.
evet kanki o enayi olabilir ama senin fikrinle adam bedava olan şeyi ücretli alıcak EYWWW konuyu uzatmaya gerek yok iyi günler dilerim dostum

evet kanki o enayi olabilir ama senin fikrinle adam bedava olan şeyi ücretli alıcak EYWWW konuyu uzatmaya gerek yok iyi günler dilerim dostum
Bedava olup olmayacağını ben bilemem, orasını eklentiyi geliştiren ekip bilir. Ben bir forum üyesi olarak üzerime düşen vazifeyi yaparak konuyu açan arkadaşa bildiğim eklentiyi göndererek yardım etmeyi denedim. Bundan sonrasını o bilir. Sen bu üslüp ile insanlara üstten bakmaya devam edersen hiç hoş karşılanmazsın haberin olsun Muhammed.

Bedava olup olmayacağını ben bilemem, orasını eklentiyi geliştiren ekip bilir. Ben bir forum üyesi olarak üzerime düşen vazifeyi yaparak konuyu açan arkadaşa bildiğim eklentiyi göndererek yardım etmeyi denedim. Bundan sonrasını o bilir. Sen bu üslüp ile insanlara üstten bakmaya devam edersen hiç hoş karşılanmazsın haberin olsun Muhammed.
kanki sen biraz konuyu uzatmaya devam ediyorsun bende senin hatanı düzelttim milleti bedava olucak eklentiyimi aldırtmak istiyorsun aldırtmak istiyorsun buyur kendin al

İstediğim eklentiler bu değil benim istediğim deposu olan bir şey siz yanlış anlamışsınız konuyu?

İstediğim eklentiler bu değil benim istediğim deposu olan bir şey siz yanlış anlamışsınız konuyu?
Biz yanlış anlamadık sen anlatamadın. Bir görsel göndermişsin ve o görselde yaratık doğurucunun seviyeli olduğu gözüküyor. Deposu olduğu gözükmüyor. Ben deposu olduğunu nasıl anlayacağım? Umarım aradığın eklentiyi bulursun. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl