furkqn
op yetkisi olmayanlarda citizens crazycrates (npc, kasalar) gözükmüyor op verince gözüküyor sebebi nedir ve çözümü?
peki crazycrates/npc command add -o helpDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
-o eklemen gerek
BAHD
Oyuncuya vb. permission olarak şunu ekleyin; crazycrates.open.*peki crazycrates
aga you must have an npc selected to execute that command diyince ne yapmak gerek tam hakim değilim citizense kusura bakma/npc command add -o helpDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
-o eklemen gerek
bunun kasaları görememsi ile ne alakası var peki onu anlamadımOyuncuya vb. permission olarak şunu ekleyin; crazycrates.open.*
Eğer her kasayı oyuncular açabilsin istemiyorsanız da, crazycrates.open.* eklemeyin onun yerine crazycrates.open.kasaismi olarak sadece açılabilmesini istediğiniz kasaların ismini yazarak permission ekleyin.
BAHD
He gözükmüyorsa bilemiyorum, ben oyuncularda çalışmıyor diye düşündüm. O zaman bir fikrim yok, Crazy Crates'in sürümünü değiştirip deneyin isterseniz.reis bu çıkınca ne yapmam gerekiyor anlayamadımda pek
bunun kasaları görememesi ile ne alakası var peki onu anlamadım

furkqn
Önce istediğin npcyi seçmelisin /npc sel ileaga you must have an npc selected to execute that command diyince ne yapmak gerek tam hakim değilim citizense kusura bakma
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!