Çözüldü Op koruması herkez konuya girsin acil yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.218
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arda

Konuşmak bedava, bana kodu göster! -Linus Torvalds
Elmaslar
650
Minecraft
JoneX

Discord:

ArdaK#6888

Sunucuma bi girdim 2kisi op kurucu olmuş spawni silmişler herkezi banlamışlar nasıl op oldular ipwhitelist ile engellemiştim nasıl op oldular acaba bide 2 gündür swmi birileri rahat bırakmıyor bot atıyor ddos atıyor kick atıyorlar

2sinide indirsem bide ophack kullanmış olabilirlerdi ? diğer arkadaşlar @Cylonce sende bi el at

logları yollarsan daha yardımcı olabiliriz

log atarsın inceleriz, mesajından bir sorun çözemedim İpwhitelist kısmınıda sil.

ophack diye bişey yok canım benim. ozaman bütün sunucular bu açıktan gitmişti. İpwhitelist buglu bir plugin.

log atarsın inceleriz, mesajından bir sorun çözemedim İpwhitelist kısmınıda sil.
şimdi onlyproxy plugini yüklüyimmi yada 2sinide oneriyormusun logları yarın atcam bugün müsait deilim giremem pc

Sen, onlyproxyjoin'İ şimdilik kullan Eğer fayda etmiyorsa ücretli bir eklenti satın alırsın.

Sen, onlyproxyjoin'İ şimdilik kullan Eğer fayda etmiyorsa ücretli bir eklenti satın alırsın.
o ücretli eklenti ney bide başka yolla op olabilirlermi be op birinin carına girip kendine op nasıl veriyor /Op u skript le engellemiştim

Senin, için biraz araştırma yaparım eklenti için .log attığında anlıyacağız nasıl "op" aldıklarını.

ophack diye bişey yok canım benim. ozaman bütün sunucular bu açıktan gitmişti. İpwhitelist buglu bir plugin.
Ophack var kardesim sadece hersekte yok gercek yani denenmistir hersunucuda da olmaz genellikle yeni sunucularda basit aciklardan olur
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Op olmasini engellemek icin op onleyi plugin indirip sunuci yetkililerine * op permi verilmeli kismen onler ipwhitelist bircok sunucuda bulunmakta bug olmasi dusuk gerekli ayarlamalar varsa yapabilirsiniz

Groupmanager den players e bak bakalım * permli oyuncu varmı.

Bu arada op Hack diye bir şey var ama şöyle var ; Adam senin sunucunun (site vs.) MySQL bilgilerine bir şekilde ulaşıyor ve oradan konsoluna kod atabiliyor. Tabi bunun için bayağı bilgi gerekli :)

AntiForce op diye bir plugin var kendimde kullandım tavsiye ederim orda sadece ismini yzadıgın kişiler op olabiliyor onun dısındaki kişiler otomatik men banlanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl