Çözüldü OP Hilesi Hakkında..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Loxiser

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
43
Merhabalar, geçen gün sunucumuzda bir olay yaşandı olayı anlatayım önce;
Sunucuya 2 kişi giriyor ve adamlar op-hack açıp op alıyorlar lobinin içini dışına getiriyorlar her yeri darmadağan edip en sona "Grief by ...." bişey bişey yazmışlardı .... yazan yerde kendi takma adları falan vardı adamın adı dark3vil 'di diğerkisininkini unuttum. Tabi biz farketmedik ilk başta çünkü biz başka oyunda uzaycraft'taydık. Adamlar conconcraft'a v.s girip lobileri dağıtmış yapıları dağıtmışlar, Factiona geçip oranında içinden geçmişler. En son biz uzaycraft'ta iken /bc den durmadan spam gelmeye başladı konsolu kontrol ettim bir oyuncu durmadan /bc den spam yapıp diğeri bir komutu spamlıyordu, ikisinide banladım hemen, uzaycraft lobisine gittim warp'tan ve darmadağandı, /lobi den lobiye falan döndüm oralarda darmadağandı. Sunucuyu hızlıca bakıma aldık hafta sonuna kadar. Şuan hasarları düzelttik ancak bu durum 2.defa başımıza gelmemesi için önereceğiniz eklentiler/skriptler nelerdir? Biz sunucuda sadece NoCheatPlus kullanıyorduk hile koruması olarak. Op koruması için neler kullanabiliriz?​

Merhaba dostum ilk öncelikle "OP hack" diye bir program veya başka bir yazılım şuanda hiçbir yerde bulunmamaktadır ve bu "OP hack" diye adlandırdığın şeyin sadece youtuberların prim için kullandığı bir terimdir. 2. şeyde sunucuda senden izinsiz nasıl op aldılar, şöyle ki "OP hack" diye bir şey yoktur ancak sunucuların açıklarını kullanarak op alabiliyorlar, büyük ihtimal senin sunucunun bir açığını kullanarak op aldılar, sana tavsiyem kendine op verdikten sonra /op komutunu yöneticiler dahil her kişiye yasakla.

Merhaba dostum ilk öncelikle "OP hack" diye bir program veya başka bir yazılım şuanda hiçbir yerde bulunmamaktadır ve bu "OP hack" diye adlandırdığın şeyin sadece youtuberların prim için kullandığı bir terimdir. 2. şeyde sunucuda senden izinsiz nasıl op aldılar, şöyle ki "OP hack" diye bir şey yoktur ancak sunucuların açıklarını kullanarak op alabiliyorlar, büyük ihtimal senin sunucunun bir açığını kullanarak op aldılar, sana tavsiyem kendine op verdikten sonra /op komutunu yöneticiler dahil her kişiye yasakla.
Peki bunun bir skripti/eklentisi falan varmıdır, yani oyuncular (oyundaki oplar dahil) kimseye op veremesin, deop yapamasın, sadece konsol üzerinden op verilebilsin. İstediğim şey biraz zor ama :D

Kod:
command /op:
    trigger:
        send "Bu komut yasak"
        stop

command /deop:
    trigger:
        send "Bu komut yasak"
        stop

Skript olarak kullanabilirsiniz.

Peki bunun bir skripti/eklentisi falan varmıdır, yani oyuncular (oyundaki oplar dahil) kimseye op veremesin, deop yapamasın, sadece konsol üzerinden op verilebilsin. İstediğim şey biraz zor ama :D

Aynı anda attığımız için sildim. Arkadaşın verdiği skripti kullanın.​

Üzgünüm cevap veremedim işlerim vardı op ve deop komutlarını engellemek istersen al

Kod:
on command "/pl":
    if player is not "NoBug":
        send "&aSunucu &8» &fBöyle bir komut bulunmuyor!" to the player
        cancel event
o command "/pl" kısmına istediğinin komutu yaz engeller.

Kod:
command /op:
    trigger:
        send "Bu komut yasak"
        stop

command /deop:
    trigger:
        send "Bu komut yasak"
        stop

Üzgünüm cevap veremedim işlerim vardı op ve deop komutlarını engellemek istersen al

Kod:
on command "/pl":
    if player is not "NoBug":
        send "&aSunucu &8» &fBöyle bir komut bulunmuyor!" to the player
        cancel event
o command "/pl" kısmına istediğinin komutu yaz engeller.
İkinizinkinide deneyeyim yarın :D Ona göre geri dönüş yapacağım mutlaka, şu an sunuculara erişimim yok :D
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Kod:
command /op:
    trigger:
        send "Bu komut yasak"
        stop

command /deop:
    trigger:
        send "Bu komut yasak"
        stop

Tam aradığım şey :D Ancak konsol üzerindende op verilmiyor :D Sunucuda /op komutunu full yasaklıyor ne oyun içi ne konsol, ama bu şekilde daha güvenli olur, çözüm için tüm yetkileri kurucu tagına verebiliriz. /ban /mute v.s

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl