Çözüldü OP GIRDI MESAJI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan abalkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 704
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abalkan

oyna.sunolia.network
Elmaslar
48

Discord:

abalkan#4644

Merhaba Dostlar
Sunucumda kurucular oyuna girince chate yansısın istiyorum vede elimde iki adet skript var ama çalışıyorlarmı , bir sorunları haricinde sizlerin eklemek istedikleriniz varmı skript geliştirilebilir mi yardımcı olurmusunuz ??

Kod:
on login:
    if {Sohbet} is not set:
        if player is op:
            if {op} is not set:
                set join message to ""
                broadcast "&8&m----------------------&B&M[&R &A&lGC &b&M]&8&m----------------------"
                broadcast "         &6&lYONETICI OYUNA GIRDI &8» &e&l%player%"
                broadcast "&8&m----------------------&B&M[&R &A&lGC &b&M]&8&m----------------------"
            else:
                set join message to ""
        else:
            if {GirisMesajlar} is not set:
                set join message to "&9%player% &7katıldı!"
            else:
                set join message to ""

Kod:
on login:
    if {Sohbet} is not set:
        if player is op:
            if {op} is not set:
                set join message to ""
                broadcast "&6&m-&8&m-&6&m-&8&m-&6&m-&8&m-&6&m-&8&m-&6&m-&8&m-&6&m-&8&m-&6&m-&8&m-&6&m-&8&m-&6&m-&8&m-&6&m-&8&m-&6&m-&8&m-&6&m-&8&m-&6&m-&8&m-&6&m-&8&m-&6&m-&8&m-&6&m-&8&m-&6&m-&8&m-&6&m-&8&m-&6&m-&8&m-&6&m-&8&m-&6&m-&8&m-&6&m-&8&m-&6&m-&8&m-&6&m-&8&m-&6&m-&8&m-&6&m-&8&m-"
                broadcast ""
                broadcast "          &c&lKURUCU &e&l%player% &b&lSunucuya Giris Yaptı!"
                broadcast ""
                broadcast "&6&m-&8&m-&6&m-&8&m-&6&m-&8&m-&6&m-&8&m-&6&m-&8&m-&6&m-&8&m-&6&m-&8&m-&6&m-&8&m-&6&m-&8&m-&6&m-&8&m-&6&m-&8&m-&6&m-&8&m-&6&m-&8&m-&6&m-&8&m-&6&m-&8&m-&6&m-&8&m-&6&m-&8&m-&6&m-&8&m-&6&m-&8&m-&6&m-&8&m-&6&m-&8&m-&6&m-&8&m-&6&m-&8&m-&6&m-&8&m-&6&m-&8&m-&6&m-&8&m-"

Script'ten çok azcık anlıyor olsaydım ekleme yapmak isterdim. Hakkını helal et. :D

Bu şekilde bir kodda herhangi biri op birinin k.adını öğrenerek sunucuya giriş yapamasa bile servera gereksiz mesajlar attırabilir, o yüzden on authme login: kullandım ve bunun için sharpsk gerekiyor, bunun yanında ses efekti verdim ve chati kirletmemesi için actionbar kullandım. ve ses efekti içinde skellett addon u lazım, eğer sizde yoksa yinede indirmenizi tavsiye ederim bu 2 si birçok yerde kullanılıyor zaten.

Kod:
options:
#SUNUCU TAGI, MESAJIN BAŞINDA GÖZÜKÜCEKTİR
    sunucutagı: &3Sunucu &8»

on authme login:
    player is op
    wait a tick
    play sound "LEVEL_UP" to players with volume 100 and pitch 1
    loop 2 times:
        send action bar "{@sunucutagı} &c%player% &eadlı yetkili sunucuya giriş yaptı!" to players
        wait 2 second

burda çalışıyor mu diye sorucağına ilk deneseydin iyi olurdu denedikten sonra bu konuyu açabilirdin.

Bu şekilde bir kodda herhangi biri op birinin k.adını öğrenerek sunucuya giriş yapamasa bile servera gereksiz mesajlar attırabilir, o yüzden on authme login: kullandım ve bunun için sharpsk gerekiyor, bunun yanında ses efekti verdim ve chati kirletmemesi için actionbar kullandım. ve ses efekti içinde skellett addon u lazım, eğer sizde yoksa yinede indirmenizi tavsiye ederim bu 2 si birçok yerde kullanılıyor zaten.

Kod:
options:
#SUNUCU TAGI, MESAJIN BAŞINDA GÖZÜKÜCEKTİR
    sunucutagı: &3Sunucu &8»

on authme login:
    player is op
    wait a tick
    play sound "LEVEL_UP" to players with volume 100 and pitch 1
    loop 2 times:
        send action bar "{@sunucutagı} &c%player% &eadlı yetkili sunucuya giriş yaptı!" to players
        wait 2 second
sharpsk plugini olmadan kullanamazmıyım sunucumda zaten oldukça fazla eklenti var sharpsk kullanım alanı nedir , illede kullanmam gerekiyorsa spigot linkini atabilir misin

sharpsk plugini olmadan kullanamazmıyım sunucumda zaten oldukça fazla eklenti var sharpsk kullanım alanı nedir , illede kullanmam gerekiyorsa spigot linkini atabilir misin
"on authme login:" kullanmak için SharpSK gerekir, gayet başarılı bir addondur bence, kurulduğunda da lag açısından hiçbir problem yaratmayacağını düşünüyorum.

Eklentiyi buradan indirebilirsiniz:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

teşekkür ederim konu kilitlenebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl