OP - Emek Skyblock Nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rentr_

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
66
Minecraft
Rentr_

Discord:

rentr

Merhaba dostlarım. Uzun zamandır gördüğüm fakat normal skyblocktan ne farkının olduğunu anlayamadığım bir durum.
op skyblock ve emek skyblock baya tercih edilmesinin yanı sıra çok ciddi oyuncusu var. Uzun yıllardır towny oynayan çok kişi vardı fakat sanki
bu skyblock muhabbeti fazlaca üste çıkmış. Bunları bana genel detayları ve extra bir özelliği varsa anlatabilirmisiniz? Uzun bir süre sadece BoxPvp
oynadım ve bu konularda çok cahil kaldım gibi...

Açıklayan herkese şimdiden teşekkür ederim :heart:

Op ve emek arasındaki tek fark ekonomi. Op skyblock oyuncuların gelişimi çok kolaydır, rahatça para birimleri milyarları hatta trilyonları bulabilir, ada levelleri de aşırı yüksek olur. Emek skyblock ise tamamen emektir gelişimi zordur ve zaman alır. Oyuncular milyon paraları zar zor görür. Op skyblock sadece sezonluk oynanır emek skyblock ise sürekli çünkü oyuncular emek verir. Pek fark yok ekonomi ve oyuncu gelişimi hariç

Günümüz minecraft türkiye sunucularında asla tam olarak oynattırılmayan modlar

Op Skyblock: Başlangıçta güçlü eşyalar verilir, ekonomi hızlıdır, her şey daha kolaydır. Hızlı gelişme odaklıdır.
Emek Skyblock: Zor ve yavaştır, her şeyi kendin üretirsin. Gelişmek zaman alır, daha çok emek ister.

OP Skyblock’ta amaç, seviyeni yükseltmek ve trilyonlarca para biriktirmektir.
Emek Skyblock’ta ise en dipten zirveye çıkmaya çalışırsın. Bunun için çok fazla farm yapman, sürekli ticaret içinde olman ve sabırla ilerlemen gerekir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl