OnlyWebV3.2 (Çok Yakında !!!) + demo eklendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alabros

Halil Tetik
Yasaklandı
Elmaslar
308

Discord:

Alabros#1460

Merhabalar. Uzun zamandır yoktum, Bu yüzden fazla bir şeyler yapamadım.
neyse uzatmadan konuya geçiyim. onlywebv2 scriptini geliştirdim
ve ortaya değişik birşeyler çıktı :D umarım beğenirsiniz
Çok yakında scripti ücretsiz paylaşıcam xd

DEMO LİNKİ İÇİN
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Kurulum Bölümü :
not: speedonly yerine sppedonly yazmışım kb :)

otokurulum.png

Anasayfa :

anasayfa1.png
anasayfa2.png

Giriş Bölümü :

giris.png

Kayıt Bölümü :
Not: Captaha Eklendi !

kayıt.png

Tasarım biraz aceleye geldi kusura bakmayın.

Son düzenleme:
Merhabalar. Uzun zamandır yoktum, Bu yüzden fazla bir şeyler yapamadım.
neyse uzatmadan konuya geçiyim. onlywebv2 scriptini geliştirdim
ve ortaya değişik birşeyler çıktı :D umarım beğenirsiniz
Çok yakında scripti ücretsiz paylaşıcam xd

Kurulum Bölümü :
not: speedonly yerine sppedonly yazmışım kb :)

Ekli dosyayı görüntüle 96280

Anasayfa :

Ekli dosyayı görüntüle 96281Ekli dosyayı görüntüle 96282

Giriş Bölümü :

Ekli dosyayı görüntüle 96283

Kayıt Bölümü :
Not: Captaha Eklendi !

Ekli dosyayı görüntüle 96284

Tasarım biraz aceleye geldi kusura bakmayın.
Giriş tasarım bölümünü çok beğendim giriş kısmıda iyi ücretsiz paylaşıma göre eski satış takımımdaydın eğer hatırlamıyorsan arkadaş ekledim.

Giriş tasarım bölümünü çok beğendim giriş kısmıda iyi ücretsiz paylaşıma göre eski satış takımımdaydın eğer hatırlamıyorsan arkadaş ekledim.

Dediğim gibi zaman fazla yoktu. Alel acele yapılmış bir script tasarım değişikliklere uraya bilrir :)
Genede login kısmının üzerine daha çok düşeceğim teşekkürler :)

çok iyi değilmi ya :D

Güzele benziyor, bekliyoruz

Maalesef gözüme hiç profosyonel gözükmedi. Son kredi alanlar ve duyurular vb. kısımların arkasının transparan olması daha iyi olur. Hevesini kırmak istemem fakat kendini geliştirmen gerek. Ek olarak "girişyap", "kayıtol", "çıkışyap" gibi kısımları ayrı yazarsan daha iyi olacaktır.

Bunun dışında kurulum kısmındaki butonlarda vesaire Bootstrap kullanırsan daha güzel durur. Tüm bunlar dışında yukarıda da dediğim gibi beyaz kısımları transparan yapman veya daha az göz yoran siyah birşey yapman gerek.

İlk scriptin mi bilmiyorum ama v3.2 dediğine göre bundan önce de yapmışsın, dediğim gibi hevesini kırmak istemem fakat bana kötü gözüktü. Kendini geliştirmelisin. Başarılar dilerim.

Maalesef gözüme hiç profosyonel gözükmedi. Son kredi alanlar ve duyurular vb. kısımların arkasının transparan olması daha iyi olur. Hevesini kırmak istemem fakat kendini geliştirmen gerek. Ek olarak "girişyap", "kayıtol", "çıkışyap" gibi kısımları ayrı yazarsan daha iyi olacaktır.

Bunun dışında kurulum kısmındaki butonlarda vesaire Bootstrap kullanırsan daha güzel durur. Tüm bunlar dışında yukarıda da dediğim gibi beyaz kısımları transparan yapman veya daha az göz yoran siyah birşey yapman gerek.

İlk scriptin mi bilmiyorum ama v3.2 dediğine göre bundan önce de yapmışsın, dediğim gibi hevesini kırmak istemem fakat bana kötü gözüktü. Kendini geliştirmelisin. Başarılar dilerim.

Yorumun için teşekkür ederim dostum. Biliyorum tasarım konusunda acemiyim ve kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Kullanıcı girişi hariç her şey klasik artık yeni, yeni şeyler üretmek lazım.

Geliştirirsen ortaya güzel bir şey çıkabilir başarılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl