Ücretsiz ONLYWEB-V2 ÜCRETSİZ WEBSİTESİ (PİYASADAKİ TEK ÜCRETSİZ KALİTELİ SCRİPT)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kayıt olma sisteminde, onaydan sonra hata veriyor.

Hoş güzel ama o onaylı satıcı kısmını anlamadım o kod kısmını falan
Onaylı satıcıya bir kod verilir başka bir oyuncu marketten ürün alırken kodu kullanırsa 2 kişide belirlediğiniz fiyatta indirim kazanır bu sayede marketiniz daha çok kullanan olur.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Kayıt olma sisteminde, onaydan sonra hata veriyor.
Menüden Giriş sorununu düzelte tıklayıp kayıt olabilirsin. :) şuanda o sorunları ve bugları düzeltiyoruz zaten v3 çıkıcak.
Konu linki: Tanıtım - onlyweb v3 script | Yakında ücretsiz olarak sizlerle! (by.41bpm)

Onaylı satıcıya bir kod verilir başka bir oyuncu marketten ürün alırken kodu kullanırsa 2 kişide belirlediğiniz fiyatta indirim kazanır bu sayede marketiniz daha çok kullanan olur.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Menüden Giriş sorununu düzelte tıklayıp kayıt olabilirsin. :) şuanda o sorunları ve bugları düzeltiyoruz zaten v3 çıkıcak.
Konu linki: Tanıtım - onlyweb v3 script | Yakında ücretsiz olarak sizlerle! (by.41bpm)
Anladım hocam, eyvAllah.

Anladım hocam, eyvAllah.
Önemli değil. Sizinle beraber yükselmeyi planlıyoruz. Tasarım isteklerini DM den atabilirsiniz size özel tasarımlar yapabiliriz. Piyasada bunu ücretsiz yapan sanırsam bi biz varız :)

Discord adresimden ulaşırmısın.

! Arda#4156

Hocam emeğinize sağlık çok güzel olduğunu düşünüyorum bu kadar güzel üslub kullanılarak yorumlar yapılmış, fakat resimleri göremiyorum birde discord linkinizi güncellerseniz seviniriz discorddan sizi bulamıyoruz Discord: Arif Çakmak#3155

Resimler, tam olmamış.
Bi El Atın Derim :)

NOT: V3 ÇIKŞ TARİHİ 31/03/2019

ONLYWEB V2 ÖZELLİKLERİ;

- Piyasadaki tek farklı tasarımlı web scripti (Yada ben piyasayı fazla incelemedim.) :D
- Klasik giriş, kayıt ve şifremi unuttum.
- Duyuru ekleme, silme ve düzenleme.
- Market sistemi.
- İstenilen ödeme sistemini ekleme. (Paywant, shopier, batıhost, rabisu...)
- Admin panelinden detaylı yönetim. (Ayarları düzenleme...)
- Kullanıcı Yetki Değiştirme (Onaylısatıcı, Cezalı)
- Şifreler MD5, Sha256 ile şifrelenir
- Admin panelinden sunucu yönetimi. (Sunucuya komut yollama. Herhangi acil bir durumda çok işe yarar.)
- Dinamik admin sistemi, "admin girişi gerekmez yani kullanıcı admin panelinden yetkilendirildiyse /admin kısmından girebilir".
- Websend uyumlu market sistemi.

- Destek sistemi *3-4 gün içerisinde gelicek

Onaylı satıcı nedir? onlyweb'de ne işe yarrar?
Onaylı satıcı bir aracı mantığıdır aslında. sitede onaylı satıcı verdiğiniz kullanıcıya rasgele kod verilir
örnek (Kod : 0x98Af78) onaylı satıcı başka bir kullanıcıya marketten birşey almasını önerir ise
diğer kullanıcı kodu (0x98Af78) kullanır ise onaylı satıcıya 5tl kullanıcıya 3tl site kredisi gider
bu sayede oyuncularınız daha çok alış veriş yapar ve sizde sunucunuzu ayağa kalkındırır sınız.

Demo Linki :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Site Görüntüleri;

Ekli dosyayı görüntüle 66076
Ekli dosyayı görüntüle 66079
Ekli dosyayı görüntüle 66078

Ücretsiz edinmek için discord: <p>Alabros</p>#6998

not: Para için değil insanlık için yaptık. / Not 2: Geliştirici olmak isteyen discorddan ekleyebilir.

Discord Üzerinden Ulaşırmısınız Bana Extun#6786

Uzun zamandır gördüğüm en iyi script

Kaliteli ve ücretsiz iyi iyi

Cidden Güzel bir paylaşım Teşekkürler

resimler gözükmüyor :/

NOT: V3 ÇIKŞ TARİHİ 31/03/2019

ONLYWEB V2 ÖZELLİKLERİ;

- Piyasadaki tek farklı tasarımlı web scripti (Yada ben piyasayı fazla incelemedim.) :D
- Klasik giriş, kayıt ve şifremi unuttum.
- Duyuru ekleme, silme ve düzenleme.
- Market sistemi.
- İstenilen ödeme sistemini ekleme. (Paywant, shopier, batıhost, rabisu...)
- Admin panelinden detaylı yönetim. (Ayarları düzenleme...)
- Kullanıcı Yetki Değiştirme (Onaylısatıcı, Cezalı)
- Şifreler MD5, Sha256 ile şifrelenir
- Admin panelinden sunucu yönetimi. (Sunucuya komut yollama. Herhangi acil bir durumda çok işe yarar.)
- Dinamik admin sistemi, "admin girişi gerekmez yani kullanıcı admin panelinden yetkilendirildiyse /admin kısmından girebilir".
- Websend uyumlu market sistemi.

- Destek sistemi *3-4 gün içerisinde gelicek

Onaylı satıcı nedir? onlyweb'de ne işe yarrar?
Onaylı satıcı bir aracı mantığıdır aslında. sitede onaylı satıcı verdiğiniz kullanıcıya rasgele kod verilir
örnek (Kod : 0x98Af78) onaylı satıcı başka bir kullanıcıya marketten birşey almasını önerir ise
diğer kullanıcı kodu (0x98Af78) kullanır ise onaylı satıcıya 5tl kullanıcıya 3tl site kredisi gider
bu sayede oyuncularınız daha çok alış veriş yapar ve sizde sunucunuzu ayağa kalkındırır sınız.

Demo Linki :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Site Görüntüleri;

Ekli dosyayı görüntüle 66076
Ekli dosyayı görüntüle 66079
Ekli dosyayı görüntüle 66078

Ücretsiz edinmek için discord: <p>Alabros</p>#6998

not: Para için değil insanlık için yaptık. / Not 2: Geliştirici olmak isteyen discorddan ekleyebilir.

Göremiyorum kapanmış gibi site.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl