Rehber Online Sunucu Yönetimi - WEB

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CNGame

M A L A T Y A
Elmaslar
68
Minecraft
CNOyun

Discord:

CNGame#4797

Merhaba değerli forum üyeleri ve yöneticileri;
Bunu yapmamın bir tek nedeni ise baya bir mail aldım bu konuda, ee bizde dururmuyuz tabi hemen bir el atalım dedik :) .
Yaptığım sistemi yarın tam olarak paylaşacağım.
Paylaşmadan önce kısa bir bilgilendirme metni yazayım dedim.
Bu yaptığım sistem ile sunucuzu yönetmekte biraz kolaylık sağlar inşallah.

Sistem Özellikleri;
  1. O an oyun da olan kullanıcıların listesi
  2. Oyunda olan oyunculara anında item vs. bir çok işlemi gerçekleştire bilirsiniz.
  3. Offline olan oyunculara komut gönderemezsiniz.
  4. Panelden yeni üye ekleme.
  5. Detaylı üye listesi
  6. Çoklu sunucu kullanan server yöneticilerine yönelik bir paneldir. Kolaylık sağlar. Tek sunucu yönetimi kullananlarda bu sistemden yararlanır.
  7. İster direk websend konsoldan seçtiğiniz sunucuya komut göndere bilirsiniz.
  8. Önce sunucu eklenir daha sonra websend bilgileri sisteme kaydedilir.
  9. Ayrıyeten birde Rcon Console getirdim sisteme. O da işinizi göre bilir belki. Rcon console gereksiz derseniz kaldıra bilirim.
  10. Sunucuya gönderilen komutların detaylı olarak log tutması hangi yöneticinin gönderdiğine ve gönderenin ip adresine kadar sisteme kayıt edilir ve silinmez ise 3 gün içinde sistem otomotik olarak logları siler.
  11. Eklediğiniz sunucuların durumlarını kontrol etme.
  12. Birde eğer minecraft sunucunuz linux üzerine kuruluysa ayrıntılı olarak dosya yönetimi ve plugin ekleme de eklenecektir.
  13. Detaylı olarak minecraft item listesi.
  14. İtem ve entites listesi otomotik olarak kendisi güncellenmektedir. Sİzin ayrıyeten item eklemenize gerek yokturdur.

BİLGİ: Evet biraz geç oldu biliyorum biraz işlerim vardı :) . herkese sabırlarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.

KURULUM

Rar dosyasının içinde bulunan .sql yi veritabanınıza include idin.
Daha sonra ana dizinde bulunan ayarlar.php dosyasını kendinize göre düzenleyiniz.

Videolu anlatım yaptım yükleme bittiği zaman buraya ekleyeceğim.

KURULUM VİDEOSU
Yayını direk canlı yayın olarak yaptığım için ses eklenmemiş. Bende anlamadım normalde sesim yayına gidiyordu :(

İNDİRME LİNKLERİ

VİRÜS TOTAL LİNK:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Evet sistem genel olarak bundan ibarettir.
Umarım sistem özelliklerini beğenmişsinizdir.
Eğer bende extra birşey eklememi isterseniz. konuda belirtiniz.

Bir kaç ekran görüntüsü atayım :)
y3pmN7.png

6XvQr3.png

WQp4gN.png

3qlNvr.png

RPpX1a.png

DİKKAT: Benim yaptığım tüm sistemleri ücretsiz olarak dağıtmaktayım. Sizden para talep eden olursa umursamayınız.

Son düzenleme:
Ellerinize Sağlık :)

Ellerine Sağlık tasarım eskisi gibi olmasın değiştirirsen güzelleştirirssn daha iyi olur. :)

Ellerine Sağlık tasarım eskisi gibi olmasın değiştirirsen güzelleştirirssn daha iyi olur. :)
yok hocam buna kullanıcı girişi yok sadece sunucu yönetimi içindir. Oyuncular bu panele erişemiyor. Üzgünüm :(

Online/Offline Olan Oyuncuları IP Adreslerini Görebilmek İçin Bir Sistem Ekliyebilirsin.

Gerçekten harikulade bir "Web Script" olmuş ellerine sağlık. Bunun gibi projelerini forumumuzda görmekten mutluluk ve gurur duyuyoruz, başarılarının devamını dilerim.

Online/Offline Olan Oyuncuları IP Adreslerini Görebilmek İçin Bir Sistem Ekliyebilirsin.
O sistem mevcut zaten :) Teşekkürler
Gerçekten harikulade bir "Web Script" olmuş ellerine sağlık. Bunun gibi projelerini forumumuzda görmekten mutluluk ve gurur duyuyoruz, başarılarının devamını dilerim.
Böyle değerli bir yönetimi bırakmak zor :) Bu güzel yorumunuz için teşekkür ederim sağolun tekrardan

O sistem mevcut zaten :) Teşekkürler

Böyle değerli bir yönetimi bırakmak zor :) Bu güzel yorumunuz için teşekkür ederim sağolun tekrardan
Birde Şu Paylaşcağın Web Script'e Mevcut Olucak mı ?Bu Paylaştıkların veya Paylaşacakların. :D

Birde Şu Paylaşcağın Web Script'e Mevcut Olucak mı ?Bu Paylaştıkların veya Paylaşacakların. :D
Evet olacak teşekkürler.
Sistem yayınlamıştır. Dosyalar bölümünden baka bilirsiniz. İndirmek için

Evet olacak teşekkürler.
Sistem yayınlamıştır. Dosyalar bölümünden baka bilirsiniz. İndirmek için
Web Scriptini Paylaştın mı ? Yoksa Bu Dosyalara Koyduğun Eklentiden mi ? Bahsediyorsun Kafam Karıştı Biraz.

Market var mi vip satma vs ?_

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl