Önerilerinizi Merak Ediyorum

Rentr_

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
67
Minecraft
Rentr_

Discord:

rentr

uzun süredir elimde olan ve 2 yıl sonra tamamen sıfırdan rework attığım boxpvp sunucuma sizlerden öneri bekliyorum. açıkçası top zirve bir sunucu yapmaya çalışıyorum. f2w kısmından tutun oyun içi ekonomiye yeni tarzda sistemler veya varolan sistemlerin gelişmiş versiyonlarını içeren bir sunucu olacak. fakat hala içerik olarak çok şey eklemek istiyorum ve şu aralar acayip tıkandım. oyuncular için ne iyi olur ayrıca hali hazırda box oynayanlar varsa olsada keşke mükemmel olur tarzında hayal ettiğiniz bir sistem varmı?

Sunucuya demirci tarzı görülmemiş yada azınlık kesimin kullandığı eşsiz sistemler ekleyebilirsin. BoxPvP ve BoxMining klasikleşmesi yüzünden minecraft türkiyede pvp mantığı ölüyor! Eskilerden kalan 1.8 sunucuları hype dönemlerini yitirdi. Artık tüm kitle tamamiyle 12-16 yaşa arası oluşmaya başlandı. Eski zamanlarda tam tersine 12-16 yaş çocuklar pubg gibi mobil oyunlar oynarken minecraft türkiye pvpsi daha olgun kitleye hitap ederken şuanda tam tersine dönmüş bir durum maalesef ki. Bunun için hem çocuk kitle hemde olgun kitlenin ilgisini çekecek içerikler yapılabilir. Ayrıca çocuk kitle şuanda sisteme bakmıyor sunucu olsun oynayalım kafasında amacınız kitle ise önemli bir kriter.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl