Önerileriniz kıymetli.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Berk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.363
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Berk

Sr. FrontEnd Developer
Elmaslar
223
Bu konuyu öneri almak için açtım.
Öneri ne ile ilgili oraya gelelim.
Bir minecraft web sitesinde neler istersiniz.
Çok uçuk olmadığı sürece fikirlerinizi beklerim.​

Kredi Gönderme,Arkadaş Ekleme,Facebook'a Benzer Sohbet Online Arkadas vb. :)

Kredi Gönderme,Arkadaş Ekleme,Facebook'a Benzer Sohbet Online Arkadas vb. :)
Ben çok fazla sosyal medyaya çevirme tataftarı değilim. Ne de olsa minecraft için. Ama önerim için teşekkürler.

Ben çok fazla sosyal medyaya çevirme tataftarı değilim. Ne de olsa minecraft için. Ama önerim için teşekkürler.
Katılıyorum. Altı üstü minecraft sitesi bence çok şey aramamakta fayda var oyuncular sitede değil oyunda zaman geçirecek. Benim pluginer olarak önerim mysql verisinden çekilen son banlanan oyuncular son alışveriş yapanlar ve leaderheadstan çekilecek olan sıralama. Market bölmesinde de ininal desteği olsun yeterli :D

site üzerinden çekiliş yapma site den oyuncu banlama oyuncuyu düzenleme

Katılıyorum. Altı üstü minecraft sitesi bence çok şey aramamakta fayda var oyuncular sitede değil oyunda zaman geçirecek. Benim pluginer olarak önerim mysql verisinden çekilen son banlanan oyuncular son alışveriş yapanlar ve leaderheadstan çekilecek olan sıralama. Market bölmesinde de ininal desteği olsun yeterli :D
Mysql üzerinden ayarlayıp aslında bunun gibi pluginlere admin panele config maker ekleyebilirim. Fikir güzel. ininal konusunda da api olmadığı için otomatik sistem yapılamıyor maalesef.

site üzerinden çekiliş yapma site den oyuncu banlama oyuncuyu düzenleme
Çekiliş yapma modül olarak yapılabilir. Fikir için teşekkür ederim
Oyuncu banlama kısmında bir çok plugin olduğu için o konuda da modül kodlamak en avantajlısı

Mysql üzerinden ayarlayıp aslında bunun gibi pluginlere admin panele config maker ekleyebilirim. Fikir güzel. ininal konusunda da api olmadığı için otomatik sistem yapılamıyor maalesef.

Çekiliş yapma modül olarak yapılabilir. Fikir için teşekkür ederim
Oyuncu banlama kısmında bir çok plugin olduğu için o konuda da modül kodlamak en avantajlısı
Peki şu anki minecraft sitelerinde nasıl ininal alışveriş yapılıyor? Birde ban için mysql dan çekme ayarlasan yeterli sanırım bir çok plugin mysql destekliyor.

Sunucunun kuş bakışı veya 3 boyutlu şekilde harita görüntülenmesi.
Tutorial kısmı.

Aynen şimdi hatırladım , dynmap'tı peki o eklentiyi sitenin tamamı değilde bir yere gömülü şekilde yapılabiliyosa daha iyi olur.
Onun dışında Twitter feed olabilir. Sunucu radyosu. Sunucuya ait genel sohbet. (MC-TR.comun eski sohbeti tarzında)[DOUBLEPOST=1500289981,1500289893][/DOUBLEPOST]Ek olarak ve %100 eklenmesi geren şu yeni trendlerden bildirim (push) sistemi , duyuru eklendiğinde otomatik bildirime evet diyenlere bildirim yollansın.

Pekte birşey olmasına gerek yok oval bir arayüz ve güzel iconlar ile güzelleştirebilirsiniz birde.

Site Üzerinden JackPot Oynamaları.

Diğer sunucu site scriptlerinden tasarımı çok farklı bir şey yapabilirsin. Hem ilgi çeker,hemde beğenilir.

Bence Şunları yaparsan çağ atlarsın!

- Canlı Yayın Bölümü (yt,twitch,facebook)
- Paylaşım Bölümü
- Sunucu hakkında
- Sunucuya gelen güncellemelerin gösterildiği bir bölüm
- Eğer yapabiliyorsan(sanırım dünyada bir ilk) Siteden Kuş bakışı olarak oyuncuları izleyebilme

Yani o kadar birşeyler önerdim bi kıyak yaparsın diye umuyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl