Çözüldü Öneri (SkyBlock)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Craft Rest
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.099
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Craft Rest

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
21
arkadaşlar ben skyblock sunucusu acıcagım 1.14 sürüm olcak hard mı op mu acsam karar veremedim skyblocku hangisi daha kaliteli bi şekilde sunucu kitlesi yapabilirim. Hiç skyblock serveri yapmadıgımdan o yüzden skyblock da sistem neler olur bilmiyorum sunucuyu op veya hard şeklinde sonra özellikleri yaparsanız sevinirim
İyi Forumlar

Az çok gördüğüm kadarıyla etraf OPSkyblock doldu. Bence oyuncular artık emek istiyor. Emek Skyblock açar ve bir kitle oluşturursun. Bu kitleye sorarsın Hard mı yoksa devam mı gibisinden. Sunucuya çok bambaşka bir şeyler eklemelisin ki oyuncuların sunucuya bağlı kalmalı. Araştırma yapıp ufak ipucular bulup, uygulamalısın. Kolay gelsin ;)

1.14 açma.Birde skyblock açıcaksan asla açma.Tavsiyem 1.12 dir.Genel olarak oyundan soğutmayacak içerikler koy.P2W yapma.Oyunculara amaç ver /c görevlerini zorlaştır emeğe alıştır.Kısaca yenilikçi olmak için sade ol.

Hard Skyblock açabilirsin.

Önce güzel profesyonel bir ekip bulman gerek ve opskyblock bu aralar çok fazla var emek açarsanız tutabilir.

Emek açabilirsiniz, 1.14 emek bir sunucu güzel olabilir ?

Kaliteli bir oyuncu kitlesi istiyorsan direkt olarak hard bir skyblock akar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl