Öneri Plugin Paketi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan XiaoNN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 962
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

XiaoNN

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
9
Minecraft
xiaoNN

Discord:

! xiaoNN Ϟ#4776

Merhabalar! Ben ItemsAdder Texturepackli Towny haricinde herhangi bir modda plugin paketi satın almak istiyorum fakat yabancı haricinde bir kaynak ile karşılaşamadım. İstediğim kriterlerde önerebileceğiniz bir plugin paketi var mı?

Açıkçası genel görüşüm items adder,oraxen gibi pluginleri içeren türk plugin paketlerinin çoğu crack plugin kullanmakta,bu crack ve leak pluginler serverinizin tpsini yüksek oranda etkileyebilir ki geçen sene de bu leak pluginlerden ötürü k ile başlayan hosting firması hacklenip datalarını leak bir spigot platformuna sızdırmıştı,bu tarz önemli ve detaylı pluginleri paket ile almanızı pek önermiyorum onun dışında konuda veya biraz gezinme ile base yani temel üstünde ayarlamaalr yapabileceğin bir plugin paketi bulman mevcut,AMA işin içine oyunun tipi,texture'ı ve dengesini değişterecek tarzda oraxen itemsadder gibi pluginleri asla ve asla bir paket ile almayın ki itemsadder mc market veya spigot gibi sitelerde 20$ gibi bir fiyata satılıyor paketlerin fiyatıda belli yani.

Merhabalar! Ben ItemsAdder Texturepackli Towny haricinde herhangi bir modda plugin paketi satın almak istiyorum fakat yabancı haricinde bir kaynak ile karşılaşamadım. İstediğim kriterlerde önerebileceğiniz bir plugin paketi var mı?
Türklerden alırsan crack eklenti olur yabancılardan alman onlara gerektiğinden çok para kazandırır çünkü yaptıkları tek şey eklenti eklemek onun dışında bir iki şeyi ayarlamak, hatta çoğu paket bozuk bu türklerin yaptığı paketler için de geçerlidir. Türklerin yaptığı ile yabancıların yaptığı paket arasındaki fark çeviridir. Zaten tüm paketler biribirinin özentisi
Kendin paket yapmalısın yapamıyorsan eğer bu işe girişmemelisin :)​

Stok ürün mü yoksa kişiye özel paket mi arıyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl