Bulundu [Öneri Istek] Çok Çok Gelişmiş Profil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DjuitieTR | oSoloTurk

Creeper Evimi Patlattı
Elmaslar
367
Arkadaşlar Efsane Bir Skript Kodlamaya Başladım Efsane Diyorum Çünkü Daha Önce Skriptle Bunu Yapan Ben Bilmiyorum Ve Yoktur Büyük İhtimallede Pluginlerinde İçinde Bulunduğu Bir Profil Skripti
Örnek Veriyorum Birkaç SS Ile
5RO7ZYJPSlyakewQwJnv8Q.png

(ASkyBlock)
VwJJHhJiS1aDBXCIUFhpaQ.png

(Essentials)

- Ekleyeceğim Plugin Destekleri:
+ GAListener
+ Jobs_Reborn
+ OnTime
+ IslandWorld
+ ChatColor+
+Rankup

Ve Bunlara Ek Olarak Eklememi Önereceğiniz Pluginler Varsa Isımlerini Söylerseniz Sevinirim
Kapsamlı Bir Profil Olacağını Düşünüyorum Ve Bu Ekleyeceklerim Listesi Mevcut Olarak Kafamdakiler Arttıracagım

Konumu Okuduysan Yorum Yapmayı Eksik Etme
İyi Forumlar
Bu Projede Desteğinden Dolayı @bertek41'e Teşekkür Ederim :)​

Gençler istediğiniz yaygın bir eklenti varsa profile ekleyebiliriz yazmanız yeterli :)

Skript ile bunu yapmak çok da zor değil açıkçası. Çığır açacak bir buluş değil. Ama düşünce güzel.

Özel Mesaj Yoluyla Belirtebilirsin :)[DOUBLEPOST=1501973817,1501957118][/DOUBLEPOST]
Son Durum;
  • IslandWorld Kaldırıldı
  • OnTime Kaldırıldı
  • uSkyBlock Eklendi
  • SoloTime Eklendi

Tamamlanan Pluginler;
  • AskyBlock
  • Essentials
  • GAListener
  • Jobs
  • SoloTime(Skript)

Son Hal Görseller;
RTiMUrf6QLK6Tm1wjjJMUQ.png

(Jobs)
eew3CyNDRwe7CSn_zz495w.png

(SoloTime)
tlhsC9dHSYyWsOL6VPfiog.png

(GAListener)​

Yine güzel çalışma,tebrikler

Arkadaşlar Efsane Bir Skript Kodlamaya Başladım Efsane Diyorum Çünkü Daha Önce Skriptle Bunu Yapan Ben Bilmiyorum Ve Yoktur Büyük İhtimallede Pluginlerinde İçinde Bulunduğu Bir Profil Skripti
Örnek Veriyorum Birkaç SS Ile
5RO7ZYJPSlyakewQwJnv8Q.png

(ASkyBlock)
VwJJHhJiS1aDBXCIUFhpaQ.png

(Essentials)

- Ekleyeceğim Plugin Destekleri:
+ GAListener
+ Jobs_Reborn
+ OnTime
+ IslandWorld
+ ChatColor+
+Rankup

Ve Bunlara Ek Olarak Eklememi Önereceğiniz Pluginler Varsa Isımlerini Söylerseniz Sevinirim
Kapsamlı Bir Profil Olacağını Düşünüyorum Ve Bu Ekleyeceklerim Listesi Mevcut Olarak Kafamdakiler Arttıracagım

Konumu Okuduysan Yorum Yapmayı Eksik Etme
İyi Forumlar
Bu Projede Desteğinden Dolayı @bertek41'e Teşekkür Ederim :)​
Kardeşim güzel konu güzel skript fakat bunu yapmakta bişey yok. Çok basit (amacım baltalamak değil)

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

heralde bi üstü Facebook (MineBook)

Kardeşim güzel konu güzel skript fakat bunu yapmakta bişey yok. Çok basit (amacım baltalamak değil)

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aklında Bir Yöntem Varsa Paylaş Faydalansinlar İstersen SkripTR de basit dedi ama sandığı yoldan olmadığı anlaşıldı he dogruysada paylaş kullansinlar

Aklında Bir Yöntem Varsa Paylaş Faydalansinlar İstersen SkripTR de basit dedi ama sandığı yoldan olmadığı anlaşıldı he dogruysada paylaş kullansinlar
Hocam Arkadaşların Göstermesine Gerek Yok Zaten %player% island level gibi yapıyorsun sadece eklemelerde belki zorlanırsın.
Yani Boşuna Emek :/ (No Balta Düşüncem)
Bence Biraz Daha Geliştirip Yapın Veya Daha Başka Birşey Yapın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl