Önerebileceğiniz. Kaliteli bir hosting arıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xpewnn

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
omur77

Discord:

omur99

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 hafta önce saganetwork'den arkadaşlarım ile oynamak için bir sunucu kiraladım ve memnun kalmadım. Önerebileceğiniz hostingleri benimle paylaşırsanız sevinirim.

Yakında bende sunucu açıyorum ve Exoras dan alıcağım sanada önerebilirim

Selamlar pek bir bilgim yok güncel hostlar hakkında fakat hala açıksa oculeth ten uzak durmannı tavsiye ederim

@Rabisu firmasını öneririm, 4 aydan uzun bir süredir Cape Network projesini kendileriyle devam ettiriyoruz.​

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 hafta önce saganetwork'den arkadaşlarım ile oynamak için bir sunucu kiraladım ve memnun kalmadım. Önerebileceğiniz hostingleri benimle paylaşırsanız sevinirim.
SAGANetwork? Saga? Unturned için kiralanan en berbat sunucu. Bildiğin scam desen yeri var. 2000 saat kadar oynadım unturnedi. Fakat basit bir roleplay sunucularını bile kaldıramıyor. Gayet iyi sistem alsan bile yok.

Yani şaşmadım. Saganetwork adeta bu gidişle aternos fakat paralı gibi olucak. Aternosun paralısı iyi bide... Saganetwork direk onun bedava sunucuularını parayla satıyormuş gibi. Şöyle bi 12 kişi taşıyor sonra 24-34 kişi arasında çöküyor

Bunu sorduğundada ilgileniyoruz geliştiriyoruz falan diyorlar fakat sadece dolandırıyorlar. Yani evet MR.Beast bile olsam saganetworkde sunucu açmam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl