Önerebileceğiniz Hosting

Hangi hosting firması daha iyi

• Keyubu

• Exoras

• Hostluyo

• Hostabil

• Oculeth

• Hostifox

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sunucum survivalda taşırken sıkıntı yaşamam demi.

Önemli olan ilk işlemci sonra ramdir hocam.

İşlemcim iyi ama hosting kısıtlama getiriyor herhalde oyuzden şuanda taşıma işlemini başlayacağım Hostluyoya.
Hostinglerin hepsinde bu limitleme olayı vardır hocam fakat koydukları limit değişebiliyor hostluyo bu limiti düşük tutmuyor gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Sorun yaşadığınız takdirde hostluyoyla iletişime geçerseniz yardımcı olacaktırlar.

Uzun zamandır kullandığım hosting firmasınla sorunlar yaşadım.Destek dorunudur tps sorunu vb.

Desteği iyi,makinesi güçlü bir hosting arıyorum.

Önerebileceğiniz hostingleri yazarsanız sevinirim.
Skyblock sunucumun konusunu da yorum yapmıştın sanırım. Beni dinle ve lütfen direk hostluyo kullan. Uzun uzadıya anlatmayacağım alınca zaten neler olduğunu görürsün. :)

2018'den bu yana kapanmayan ve kendini her geçen gün geliştirmeye devam eden Minecraft camiasının en iyi hostingi @Keyubu dur. Ayrıca @Keyubu ve @Rabisu dışında bu forumdaki diğer hostingler sadece Minecraft hizmeti verip kurumsal bir firma değildir, muhtemelen alt bayiler. O yüzden yeni hostingler yerine @Keyubu veya @Rabisu gibi hem kurumsal hem de uzun zamandır hizmet veren hostingleri seçmeni öneririm.
Overselling yapıyorlar, ondan dolayı kullanmamayı tercih ediyorum.

Exoras firmasını önerebilirim daha önceki projelerimde de yeni açılıcak olan projem de de kullanmaktayım hiç sıkıntı yaşamadım bu zaman kadar.

Keyubu ile iyi bir geçmişim oldu. Kaliteden ödün yok ve bu kalite sanırım fiyatlara iyi yansımış gibi duruyor. Onun haricinde destek sisteminden konuşacak olursak zaten kendisini kanıtlamış bir marka kendileri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl