Önerebileceğiniz güzel bir film

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ercan Erdem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.529
  • Etiketler Etiketler
    film
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ercan Erdem

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
194
Öncelikle merhabalar MC-TR.com üyeleri.Bana önerebileceğiniz güzel bir film varmıdır ? Konusu farketmez :)

İYİ FORUMLAR MC-TR.COM

logo.png

''The Walkıng Dead'' fena değil.

''The Walkıng Dead'' fena değil.
O film değil dizi :)

Sinemaya gideceksen "Son Mektup" filmine gitme. Ama çok ağladım :( Neyse benim sana önerim TITANIC. Sansürlüsünü izle :)

O film değil dizi :)

Sinemaya gideceksen "Son Mektup" filmine gitme. Ama çok ağladım :( Neyse benim sana önerim TITANIC. Sansürlüsünü izle :)
Aynen Titanic.
Çok güzel gemi falan.Ama benim en çok üzüldüğüm kişi kaptan oldu çünkü:Adam kendisinin yüzünden gemi battı diye intihar ediyor.Ama orayı göstermiyor.

Aynen Titanic.
Çok güzel gemi falan.Ama benim en çok üzüldüğüm kişi kaptan oldu çünkü:Adam kendisinin yüzünden gemi battı diye intihar ediyor.Ama orayı göstermiyor.
Televizyonda izledi isen göstermezler. Kaptan geminin kaptan köşküne çıkıyor. Orada suya batıyor. Sonra camlar artık dayanamıyor patlıyor ve sular içeri sızıyor. Sonra da kaptana elveda...

Televizyonda izledi isen göstermezler. Kaptan geminin kaptan köşküne çıkıyor. Orada suya batıyor. Sonra camlar artık dayanamıyor patlıyor ve sular içeri sızıyor. Sonra da kaptana elveda...
Ha bende intihar etti sanıyodum...
Evet ben televizyondan izledim.

The Walking Dead izliyorum zaten (4 senedir izliyorum ve dizi mükemmel ilerliyor. Favori karakterlerim Daryl Dixon - Rick Grimes - Carol )
Ben sadece 1 kere izledim oda zombiler vardı polis falan vardı.Tabi televizyonda izledim.Filmi çok sevmişdim.Benim favori karakterim adını unuttum ama polisdi yani polis adam.

Ben sadece 1 kere izledim oda zombiler vardı polis falan vardı.Tabi televizyonda izledim.Filmi çok sevmişdim.Benim favori karakterim adını unuttum ama polisdi yani polis adam.
1.sezon 1. bölümünü izlemişsindir :)) dediğin adam ise Rick Grimes[DOUBLEPOST=1427027898,1427027817][/DOUBLEPOST]Önerilinizden dolayı çok teşekkür ederim arkadaşlar.Titanic adlı filmi izleyeceiğim sanırım :)

1.sezon 1. bölümünü izlemişsindir :)) dediğin adam ise Rick Grimes[DOUBLEPOST=1427027898,1427027817][/DOUBLEPOST]Önerilinizden dolayı çok teşekkür ederim arkadaşlar.Titanic adlı filmi izleyeceiğim sanırım :)
Tamam buldum.

Son düzenleme:
Lucy Bilim kurgu filmidir birazda aksiyon var :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl